WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Intercomsysteem voor appartementsgebouw VVE

Voor de meeste VVE gebouwen zal het gelden, een intercom systeem is toch echt wel een belangrijk onderdeel van het leefgenot. Niemand wil bezoek voor de deur hebben staan wachten omdat de bel het niet doet, of omdat je de deur op afstand niet kan open doen.

 

Wij leveren, installeren zowel nieuwe complete systemen vanaf 0 opgebouwd inclusief het trekken van de kabels. Maar ook bouwen wij bestaande [ werkende en niet functionerende ] verouderde systemen om naar nieuwe digitale systemen. Veelal kunnen we de bestaande bekabeling hergebruiken, en of passen we dit een beetje creatief aan zodat het goed functioneert.

 

De mogelijkheden van een digitaal systeem zijn eindeloos, natuurlijk los van de hoge beeld kwaliteit, goede geluid kwaliteit en de mogelijkheden om ook met een Ipad, mobiele telefoon te kunnen meekijken en de deur open te kunnen doen.

Camerainstallatie.nl

Intercom voor appartement

De intercom [ bel systemen ] voor appartementsgebouwen zijn er voor gemaakt om duidelijk te horen dat de bel gaat als er beneden iemand aan de deur staan en op de deurbel heeft gedrukt. Waarna u op een digitaal scherm haar scherp de beelden kan zien doormiddel van een HD camera. De HD camera zal de beelden dag en nacht in keurig netjes beeld weergeven, maar ook het geluid zowel horen als spreken is enorm zuiver.

 

Verouderde intercom en of bel systemen voor een groot gebouw hebben last van onderdelen die versleten zijn, en niet meer bij te bestellen zijn. Vaak is een kleine reparatie nog wel mogelijk door wat handig las of soldeerwerk maar gaat er echt iets groots stuk dan is het vervangen van het gehele systeem toch de enige redding in dat geheel. Wij komen vrijblijvende langs voor het bekijken van de problemen, wensen en of situatie zodat we met een passende oplossing en prijs kunnen komen. Bij het appartementsgebouw op deze foto hebben wij 18 bellen mogen plaatsen gekoppeld aan mooie digitale [ IP ] schermen geplaatst waarop de beelden te zien zijn.

 

Ook als vereniging van eigenaren bent u op zoek naar een vervangende deurintercom of deurbel video installatie. Het vervangen van een deurbel intercom systeem kan veel meer zijn dan alleen een vernieuwing van de apparatuur. Het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen. De installatie van de deurintercom systemen zoals wij deze leveren installeren wij met onze eigen monteurs, u kan dus rekenen op de kwaliteit van Camerainstallatie.nl zoals u de afgelopen 20 jaar reeds van ons gewend bent.

Wanneer een intercom systeem vervangen?

Een intercomsysteem is na gemiddeld 15-20 jaar aan vervanging toe is. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande onderhoudskosten gaan toenemen rond deze leeftijd. Het probleemloos vervangen van een intercomsysteem vraagt kennis en ervaring. Deurintercom is gespecialiseerd in het vervangen van bestaande deurbel intercom systemen.

Stappenplan vervanging intercom

Van het inmeten, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Camerainstallatie.nl neemt bij de vervanging van uw deurintercom systeem het volledige traject uit handen.

 

Zie onderstaande stappenplan:

  1. Offerte aanvragen
  2. U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  3. Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  4. Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  5. Montage
  6. Service en Garantie

Bestaande bedrading

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van een deurbel intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Onafhankelijk advies

Wanneer u een nieuw deurintercomsysteem aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat het systeem nu en in de toekomst goed de bewoners van het gebouw past. U heeft daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en een zo objectief mogelijk advies. Ga dus naar een adviseur die zaken doet met zo veel mogelijk deurintercom fabrikanten. Wij werken uistluitend met proffesionele deurintercom fabrikanten zoals Golmar, Comelit, Siedle, Urmet, Fermax en Atea.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant