WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua brengt intercom met gezichtsherkenning

De nieuwe VT09341D van Dahua is een video-intercom die herkent wie er voor de deur staat. Bediening gaat via een 10″ aanraakbeeldscherm en aansluiting kan via een netwerkkabel.

 

De mogelijkheden van de nieuwe intercom zijn zeer uitgebreid. Iemand kan toegang verkrijgen via gezichtsherkenning, maar ook via een Mifare-kaart, pincode of een vingerafdrukscanner. De ingebouwde 2 megapixel-camera biedt een beeldhoek van 105 en levert goede kleurenbeelden, dankzij een witlicht-led, die bijspringt als dat nodig is. Als er niemand thuis is, kan de bezoeker een boodschap achterlaten. Maar ook is communicatie met de bewoner mogelijk, als deze de gratis app voor Android of iOS op zijn smartphone heeft staan.

 

De intercom is geschikt voor buitengebruik. Eventueel is het apparaat te integreren binnen een groter camerasysteem. Ook gebruik in een appartementencomplex is mogelijk. Via een switche zijn zes huisstations aan te sluiten. Als er meer appartementen zijn, kunnen meerdere switches worden aangesloten. In combinatie met de huisstations van Dahua, zoals de VTH5222CH, kan volstaan worden met 2-draadsverbindingen. Oude intercoms zijn dan makkelijk te vervangen door dit state of the art-exemplaar.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant