WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

INTERCOM INSTALLATIE

Camerainstallatie.nl  is gespecialiseerd in de installatie van (video) intercomsystemen in onder andere bedrijfspanden, woningen en flats. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij ontzorgen u volledig. De installatie van een intercom systeem is iets dat eens in de zoveel jaar aan vernieuwing toe is. Soms is dat vanwege de wens van een mooier en beter systeem, en soms omdat een huidig videointercom systeem stuk is en of niet goed meer werkt.

 

Camerainstallatie.nl

Waarom een Videointercom installatie?

 

Een Videointercom is een deurbel met een camera. U ziet dankzij dit communicatiemiddel dus wie er voor de deur staat. Tevens kunt u via de intercom installatie met de persoon in kwestie praten en hem of haar toegang verlenen tot het gebouw. Zo kunt u bijvoorbeeld de pakketjesbezorger snel binnenlaten of bij een trouwe klant ervoor zorgen dat hij of zij hartelijk ontvangen wordt. Een intercom installatie draagt op deze manier bij aan de veiligheid van uw bedrijfspand of woning. Het werkt snel, transparant en eenvoudig.

 

Wanneer het tijd is voor een nieuwe deurbel, kiezen veel mensen ervoor om een intercom te plaatsen. Dit zijn deurbellen die werken met een camera, zodat u op afstand kunt zien wie er voor de deur staat. U kunt deze installatie zo simpel en zo ingewikkeld maken als u zelf wilt. Voor een simpele draadloze deurbel zonder camera betaalt u het minste en voor een volledige intercom set het meeste. Daar komen dan nog de installatiekosten bij. Voor deze investering krijgt u dan niet alleen een intercomsysteem, maar ook gemoedsrust terug.

 

De prijs die u betaalt voor uw deurbel of videointercom is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk zijn er de kosten van het systeem zelf. Voor A merken betaalt u meer en voor een luxer systeem betaalt u meer. Ook de installatiekosten verschillen. Een simpele deurbel kunt u prima zelf installeren, terwijl een uitgebreid intercomsysteem toch beter door een intercom installatie specialist kan worden geplaatst.

Uw deurintercom installateur.

 

Bij Camerainstallatie.nl  bent u aan het juiste adres voor uw elektrische installaties op het gebied van deurintercom, camerabewaking en toegangscontrole. Wij staan o.a. klaar voor VvE’s, bedrijven en particulieren. Graag helpen wij u om uw woon- of werkomgeving veiliger en comfortabeler te maken. Voor de beste deurcommunicatie systemen en camerasystemen

 

Kies tussen audio, video of maak er een mix van.

 

Kiest u voor het gemak van de deur openen op afstand en enkel audio of wilt u
ook uw veiligheid vergroten met een video intercom! De mogelijkheden bij een intercomsysteem zijn heel divers, zowel voor particulieren als bedrijven en VvE’s. Wist u dat bijvoorbeeld een VvE er ook voor kan kiezen om een gemixt intercomsysteem te nemen. Waarbij de basis een audio intercomsysteem is maar dat de bewoner kan upgraden met een video-intercom toestel in de woning.

 

Bestaande bekabeling hergebruiken mogelijk!

 

Wist u dat het in de meeste gevallen niet nodig is om de bekabeling te vervangen. Als u al een oude intercomsysteem heeft en er reeds bekabeling aanwezig is kunnen we dat vaak hergebruiken. Een deurcommunicatie systeem kan al op 2 aders aangesloten worden op de traditionele bekabeling. Zo heeft u een moderne systeem op uw bestaande bekabeling. Weten of uw bekabeling hergebruikt kan worden? Wij adviseren u vrijblijvend.

Gezichtsherkenning Appartement Buiten Station

 

De nieuwste generatie toegangcontrole intercom systemen hebben de mogelijkheid om gezichten te kunnen herkennen om de deur te openen. Dit los van een code en een pasje of druppel of met uw telefoon. Bent u voor de deur en heeft u volle handen net zoals u gewend bent uw telefoon te unlocken zal u nu ook zonden iets te hoeven doen de deur kunnen openen.

 

Kern punten / Gezichtsherkenning intercom toegang controle

 

> Gezichtsherkenning ontgrendelen
> 4,3 ” IPS-scherm, 800 × 480

> Aanvullende verlichting met wit licht
> 2 MP CMOS-camera

> Mechanische knop met braille
> Deuropener via wachtwoord en Mifare-kaart

De installatie van een goed werkend intercom systeem laat u door een vakman installeren. Wenst u een offerte of advies op maat neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant