WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Ring deurbel installatie

De deurbel van RING is enorm populair, niet voor niets want de kwaliteit en software is dan ook geniaal te noemen. De installatie van de ring deurbel is niet enorm moeilijk, maar wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen dit kan en of zelf wil installeren. De ring is uit te breiden met diverse extra accessoires.

 

De installatie van de ring deurbel zal inhouden dat de digitale internet deurbel voorzien zal moeten worden van 220/230V via de meegeleverde stroom trafo. Ook kan de deurbel gekoppeld worden aan een echte bel, zodat u niet alleen de signalen op de telefoon zal ontvangen maar ook in huis een bel geluid zal horen.

 

De installatie van een Ring deurbel zal gemiddeld tussen de 99 – 129 euro kosten als u dit door ons zou willen laten installeren bij u op locatie. Dit is Ex reiskosten.

 

De Ring pro kost 259,- euro los via de gemiddelde internetshop, maar de prijs wil met de wisselende dollarkoers wel eens schommelen.

Camerainstallatie.nl
Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

Camerabewaking laten installeren

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

 

Uw woning of bedrijf beveiligen dit kan op verschillende manieren. Camerabewaking is een van deze oplossingen naast bijvoorbeeld een Alarm systeem , goede sloten / toegangscontrole systemen en verlichting. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door camerabewaking te plaatsen kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden.

 

Met een goed camera systeem kunt u op afstand altijd meekijken, achteraf terug kijken, en kan u de slimme camera’s voor u laten werken door bijvoorbeeld te tellen, of te signaleren. Laat uw camerabewaking installeren door een professioneel installatie bedrijf, zo voorkomt u toekomstige problemen of een slechte afwerking. Wij van Camerainstallatie.nl bestaan al meer dan 20 jaar, en doen ons werk met veel passie. Benieuwd naar onze prijzen kijk snel op onze camerabewaking pakketten pagina of neemt contact met ons op voor een offerte.

 

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur!

 

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

 

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

 

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

 

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

 

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden: van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing
bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

 

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Camerabewaking voorbeelden

 • Camerabewaking thuis
 • Camerabewaking op kantoor
 • Camerabewaking draadloos
 • Draadloze camerabewaking
 • Beveiligingscamera systeem
 • Beveiligingscamera installateur
 • Camerabewaking set
 • Beveiligingsbedrijf
 • Camerabeveiliging
 • Camerasysteem
 • Bewakingscamera

Camerabewaking diensten

 • Dome camera installeren
 • Bestuurbare ptz camera installeren
 • Camerabewaking offert
 • Wifi camera installeren
 • Beveiligingscamera systeem offerte
 • Beveiligingscamera offerte
 • CCTV camera systeem
 • Camerabewaking systeem
 • Camerabeveiliging systeem
 • Camerasysteem laten plaatsen
 • Bewakingscamera monteren

Installatiekosten & een gratis offerte

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Online de kosten berekenen? Gebruik onze makkelijke tool!

 

Vanaf het eerste advies, tot aan de installatie zal vlekkeloos verlopen en u zal geen kabel zien, of overlast ondervinden. Een camerabewaking systeem zoals wij deze leveren zijn er voor gemaakt om professioneel de beelden weer te geven en terug te kunnen kijken. Het kijken en terugkijken van de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of een smartphone.

 

Kopen of huren van een camerabewaking systeem? Wij hebben diverse oplossingen zo kan u bij ons vanaf 36,95 euro per maand al een compleet camerabewaking systeem inclusief montage en installatie aanschaffen.

 

Los van een camerasysteem bieden wij ook alarmsystemen en intercom systemen welke aan elkaar gekoppeld kunnen worden en wederom ook via de APP op uw tablet en telefoon te beheren en zien zijn. Interactieve beveiliging welke een luxe aanvulling zijn op uw woning of bedrijf is dan ook enorm populair en de techniek staat niet stil.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Alarmbeveiliging laten installeren

Uw bedrijf of woning beveiligen met een Alarm systeem, het is niet meer een luxe maar net als een slot in de deur een standaard voorziening geworden. Wij leveren o.a de merken RISCO, GALAXY, AJAX ALARM SYSTEEM. Wij komen persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te horen en het maken van een passend voorstel.

 

Een goed en modern alarm systeem beveiligd niet alleen uw object, de woning het bedrijf of de tuin, garage, magazijn, winkel… Maar zeker ook is het een domotica toevoeging voor uw deuren, verlichting, of bijvoorbeeld tijd registratie wie er wanneer is binnen gekomen. Met een goed alarm systeem kan u ook digitaal uw brandmelders / rookmelder regelen en zelfs uw airco, verwarming en waterstand regelen in geval van water overlast/overloop.

 

Inbraak alarm installatie

 • Alarmsysteem voor thuis
 • Inbraak alarmsysteem kantoor
 • Alarm installatie zonder maand kosten
 • Ajax Alarm systeem installatie
 • Alarm systeem met app op telefoon

 

Alarmbewaking systemen

 • Alarm systeem bestellen
 • Alarm- en camerasysteem
 • Alarmsysteem offerte

 

Een alarm systeem kopen, zonder maandkosten en zonder verplichtingen. Compleet incl montage bij u thuis vanaf 899,- euro ALL-In.

 

Onze pakket prijzen & informatie

Of vraag een offerte aan via ons online systeem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Stap 1

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant