WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Soms kan je beter een intercom vervangen of plaatsen

Een bel bij de voordeur, waardoor je weet of er iemand voor de deur staat, het klinkt zo simpel.Vaak is de huidige bel oud, kraakt hij, doet hij niet wat hij moet doen of is er een andere wens. Met een nieuwe bel, of intercom kan meer dan wat er vroeger kon. Een intercom laten plaatsen en daarmee de oude bel vervangen kan grote voordelen opleveren.

 

Wij adviseren altijd een juiste intercom te kiezen die past bij de situatie, soms is er slechts 1 deurbel, en soms zijn er 10, 20 of zelfs 100 bellen die op het systeem aangesloten moeten worden. Voor iedere situatie is er wel een passende intercom vervanging te vinden.

Camerainstallatie.nl

Wij kunnen zelfs in de meeste gevallen de huidige bekabeling gebruiken, of een intercom plaatsen die op uw smartphone/tablet een melding geeft. Zien wie er voor de deur staat met een camera en heen en weer kunnen spreken en luisteren.

 

Een moderne intercom heeft zelfs geen kabels meer nodig ! hiermee kan u een hoop geld besparen als u prijzen aan het vergelijken bent en offertes aan het aanvragen bent.

Een intercom vervangen als u aan het renoveren bent, dan is advies goud waard ! Wij helpen u graag met de opties bespreken

 

Wij leveren en installeren verschillende merken zoals: Doorbird, Dahua, Hikvision, IPdoor, OpenR. Daarnaast repareren wij ook oude intercom systemen, vervangen wij bekabeling, en kunnen wij hybride systemen aanleggen ( WIFI/4G/bekabeling )

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant