WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in een stomerij

Overlast door jongeren, wij filmen met bewakingscamera’s

Overlast van jongeren is nooit leuk, zeker niet als ze met groepen tegelijk indruk proberen te maken. Afschrikken met cameras’ is een optie die hier perfect op aansloot.

 

Camerainstallatie.nl

Nachtzicht op de bewakingscamera

De camera’s zijn uit het zicht weggewerkt, en op basis van nachtzicht en een recorder aangesloten op het internet en de meldkamer. Alles is remote in de gaten te houden zelfs via de iPad en de iPhone. In de toekomst zou een bezoeker melder met geluid een extra uitbreiding kunnen zijn.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant