WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera's voor Cafetaria

Voor deze locatie is er gekozen voor niet al te grote wat lief uitziende camera’s welke in de omgeving passen en niet teveel opvallen. Maar het doel van een camera is wel dat het effect heeft op bezoekers, dus vandaar het model dat gekozen is er net tussen in zit.

 

De bewakingscamera’s welke geïnstalleerd zijn hebben standaard +- 15 meter nachtzicht en een vrij breedzicht. De camera’s zijn aangesloten op een DVR harddisk recorder welke via internet ook te benaderen is.

 

Aansluiting IP camera op NAS opname systeem
Beveiligings winkel
Buitencamera
CameraInstallatie
Dahua Dome camera
Dahua HD Camera
Dahua bewakingscamera
IP camera
Infrarood camera
Nachtcamera
Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant