WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Febo kiest voor camerabewaking

Dat een goede bewakingscamera belangrijk is, was al langer bekend. Nu is er echter gekozen voor een compleet nieuw camerabewaking systeem.

 

Febo Almere bestaat al ruim 15 jaar en kan gezien worden als de drukste snackbar die Almere rijk is. Een groot nadeel van de locatie [ naast het centraal station van Almere ] is overlast, hangjongeren, maar ook enorme drukte. Na goed overleg is er gekozen voor een enorm mooi samengesteld pakket camerabewaking voor het beveiligen en bewaken van de Febo snackbar.

Bewaking camera’s kiezen

 

Er zijn ruim 7 camera’s geplaatst welke het geheel in de gaten houden, van alle hoeken is alles haarfijn te bekijken en terug te spoelen. Ook is het enorme gemak dat de klant en ook opdrachtgever op afstand de beelden kan uitlezen bij geval van nood. Tevens is er een versnelde koppeling naar het politie meld systeem mogelijk, waardoor de politie de beelden snel in AVI formaat kan bekijken en gebruiken.

Camerabewaking in het centrum

 

Gezien de locatie midden in het centrum is en dat vaak een loop route is van overlast jongeren kan de politie bij noodzaak een beroep doen voor beelden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant