WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera in fabriekshal

Steeds meer fabrieken wensen vanwege opslag beveiliging een beveiligingscamerasysteem. Voor deze fabriek hebben wij in de hal en rondom het terrein diverse beveiligingscamera’s geplaatst. De beveiligingscamera’s zijn doormiddel van POE gevoed en het netwerk verkeer loopt over deze zelfde verkeer.

 

Om de goederen te bewaken kiezen steeds meer bedrijven en [ hallen ] er voor om met een beveiligingscamera het geheel te bewaken, dit om de verzekerings kosten te verlagen, maar ook om aan de voorwaarden voor leveren buiten de EU te kunnen voldoen. Veel bedrijven hebben tevens te maken met opslag voor derden en daar kan het aantonen van beveiliging doormiddel van Camerabewaking een PRE zijn.

 

Als bedrijf leveren en installeren wij dit soort camerabewaking projecten in zijn geheel, dit kan draadloos maar zeer zeker ook bekabeld. Ook als het gaat om tijdelijke camerabewaking omgevingen weten wij zelfs met zonne-energie en of accu een beveiliging systeem tijdelijk te plaatsen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant