WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera fabriek & distributie

Een project waar wij trots op zijn: een flinke installatie van een hele hoop bewakingscamera’s in een fabriek, magazijn en distributiecentrum. Tijdens dit project liepen wij tegen veel uitdagingen aan om het camerasysteem te laten werken met de wensen voor op deze locatie. Er zijn meerdere uitkijkposten met in totaal drie punten waar de camera’s in kleine meldkamers uitgelezen worden. Er kan live meegekeken worden naar het proces van inladen in het magazijn, de werking van machines in de fabriek en het proces in het distributiecentrum. Niet alleen kan er live met de beelden meegekeken worden, maar ook kunnen de beelden achteraf terug worden gekeken bij eventuele problemen.

Camerainstallatie.nl

Netwerkbekabeling voor het camerasysteem

 

De enorme kabelafstanden hebben wij met elkaar verbonden door gebruik te maken van glasvezelkabels. De onderling verbonden switches geven met gebruik van POE zowel netwerk als voeding aan de camera’s. De camera’s voldoen aan de IK10 certificering en de bekabeling aan de CPR norm voor de brandclassificatie. Het trekken van netwerkkabels in fabrieken en magazijnen is een enorme klus, waar de monteurs te maken hebben met procedures, regels en natuurlijk creatief denkvermogen. Gelukkig weten onze ervaren en professionele monteurs raad met elke klus!

 

Slimme camera’s doen het werk

 

Mooie beelden, duidelijke opnames en heldere weergaven op verschillende schermen, maar dit slimme camerasysteem kan nog meer! Denk hierbij aan onder andere gezichtsherkenning, het herkennen van fout parkeren, groepsvorming en het wel of niet dragen van een mondkapje. Ook kan afwijkend gedrag gesignaleerd worden aan de hand van de gegevens van de opdrachtgever. Het slimme camerasysteem kan uitgebreid worden met thermische sensoren, lekkage detectiesystemen of de registratie van automatische processen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie
Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.
Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant