WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Glasvezel cameranetwerk & camerabewaking

Op dit enorme terrein van 55.000 m2 hebben wij een dekkend glasvezelnetwerk voor camera’s mogen installeren. De basis ligt in de glasvezelkabels die wij getrokken hebben, om een snel en stabiel 10Gbit netwerk te realiseren. De onderliggende aftakkingen zijn de punten waar wifipalen zijn geplaatst voor een dekkend wifinetwerk. Tevens zijn er op verschillende punten intercoms, glasvezelcamera’s en alarmsystemen geplaatst. Het hele terrein is state of the art, snel en dekkend.

 

De glasvezelcamera’s doen volledig automatisch onderzoek op het gehele terrein en reageren op bewegingen door de ingebouwde autotrack. De andere thermische sensoren geven informatie door, zodat de uithoeken ook detectie herkennen en hierop kunnen reageren. Dankzij deze slimme camera’s zal een indringer snel gevonden worden en gaan, indien nodig, de alarmsystemen af.

Camerainstallatie.nl

Het beveiligen en bewaken van een groot terrein kan lastig zijn. Toch weten wij er keer op keer in te slagen om een geweldig mooi beveiligingsplan te maken. De uitvoering van het gemaakte plan, het graven van de kabels, het trekken en leggen van de netwerken, van zowel wifi, glasvezel als Cat6, doen wij volledig in eigen beheer. Zo ook het plaatsen van de camerapalen, de masten, de PTZ dome camera’s welke geheel naar wens gespoten zijn en de op maat gemaakte regenkappen die volledig hufterproof gemonteerd en geïnstalleerd zijn.

 

Maatwerk glasvezelprojecten

Bij installatiewerkzaamheden op grotere projecten is het noodzaal om een goed doordacht plan en een technische tekening met camera- en netwerkplan te hebben. Aan de hand van deze roadmap maken wij een planning en zorgen wij dat de juiste mensen beschikbaar zijn voor de klus. Van het advies gaan we over op plannen en van het plannen wordt er overgegaan naar het daadwerkelijk installeren. Veelal begint het project met de voorbereidingen zoals graven, netwerkkabels (UTP/glasvezel) aanleggen en het plaatsen van patchkasten. Nadat de basis van het netwerk is geplaatst, kunnen wij gaan afmonteren en de switches, zenders, camera’s en monitor/server/recorder plaatsen.

Eenmaal klaar, dan maken wij onder andere de plattegronden, technische tekeningen en een begrippenlijst, waardoor u over een complete documentatie beschikt.

 

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een flinterdunne vezel van glas. Datagegevens worden getransporteerd door middel van licht door de glasvezel. Glasvezel is heel betrouwbaar en perfect om data op een snelle manier over lange afstanden te versturen.

 

Waarom is CCTV glasvezeltechniek handig voor beveiligingscamera’s?

Lange afstanden, denk hierbij aan alle afstanden boven de 200 meter, kunnen met een normale UTP kabel niet goed afgelegd worden. Glasvezel kan tot vele kilometers afleggen, waardoor glasvezel lange afstanden goed kan overbruggen.

 

Heeft u ook een groot gebouw, terrein of een ander uitdagend project waarbij maatwerk noodzakelijk is? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw (speciale) wensen, geven advies en leveren een complete oplossing op, zonder haken of ogen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant