WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bedrijventerrein loods beveiliging

Zakelijke beveiliging is belangrijk de voorraad en de algemene veiligheid is een punt van aandacht. Als we het hebben over zakelijke omgevingen dan denk je al snel aan een Bedrijventerrein.

 

Op een Bedrijventerrein zijn een aantal punten belangrijk, te denken aan verlichting maar zeker ook de camera’s immers bewijslast na overlast of inbraak en het verwijzen van de schuldige moet wel aangetoond kunnen worden. In deze situatie is er gekozen voor DAG en NACHT camera’s gericht op de belangrijke punten de opname vind plaats in het centrale hok vanuit waar alles aangestuurd is.

 

De opnames vinden plaats op D1 hoge resolutie en gebruik makende van 700TVL SONY camera’s welke alles haar scherp vastleggen. Camerabeveiliging is belangrijk zeker voor de veiligheid van de winkel, loods, pand, immers uw brood winning staat er op het spel.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant