WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerapaal geplaatst op fabrieks terrein met loods en industrie omgeving

Een groot terrein met veel dode hoeken, voor de veiligheid maar ook voor overzicht zijn extra ogen doormiddel van een camerasysteem geen overbodige luxe. Onze camerainstallatie die geplaatst is hebben wij met grote zorg weten te installeren. Voor iedere camera zijn er nieuwe Cat6 netwerk kabels getrokken totaal vele KM’s kabel zijn er getrokken om deze CCTV netwerk camera’s te voorzien van stroom en netwerk.

 

De camera’s waken over het terrein, en zorgen voor een extra stuk veiligheid over het fabrieks terrein waar deze camera’s zijn geïnstalleerd.

Camerainstallatie.nl

Het gehele project vanaf de tekentafel tot aan het graven, het beton zagen en het plaatsen van de palen. Wij verzorgen en vooral ontzorgen deze gehele camerainstallatie van a tot z in de puntjes.

 

Er is gebruik gemaakt van speciale camera’s welke IK10 gecertificeerd zijn en daardoor ijzersterk ! door de IP67 waardering zijn deze camera’s tevens bestand tegen weer en wind. De gehele installatie is voor ons digitaal te beheren en de controleren, zo zijn mogelijke storingen in de toekomst sneller op te lossen.

 

De netwerk switches welke voor de camera’s gebruikt zijn, zijn gekoppeld aan onze cloud omgeving en verdachte situaties en of stroom/netwerk problemen zijn direct bij ons inzichtelijk.

 

Belangrijk bij een dergelijk IP camera netwerk is een gezond en
schoon netwerk. Wij leveren het netwerk dan ook compleet gescheiden op los van het eigen netwerk. Het digitale camera bewaking systeem slaat de camerabeelden in deze situatie op voor meer dan 30 dagen, en maakt hiervoor gebruik van een raid5 systeem zodat de camerabeelden veilig op meerdere harddisks worden opgeslagen.

Een veilige data opslag, en een mooi en duidelijk beheer systeem om de camerabeelden op meerdere plekken zichtbaar zelfs meerdere monitoren of een videowall. Met de door ons meegeleverde CMS software kan u eindeloos doorbouwen en meerdere uitkijkposten/videomeldkamers bouwen.

Van gezichtsherkenning tot kentekenplaat herkenning, en zelfs het tellen van personen en of objecten, het meten van drukte of het signaleren van geluiden. Technisch kan met onze software alles wel gecombineerd worden en heeft u als klant de mogelijkheid flexibel uit te gaan breiden op het moment dat dit gewenst zou zijn.

 

Een extra camera laten installeren of speakers of een omroep installatie het koppelen van WIFI, Verlichting of andere sensoren wij maken deze koppeling en maatwerk oplossing voor u.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant