WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking: magazijn & industrie

Big brother is watching you!

Het is in deze tijd lastig om aan personeel te komen. Dat is een teken dat het goed gaat met onze economie, maar zorgt ook voor problemen. Zie bijvoorbeeld maar eens aan goed personeel te komen.

 

Je bent al blij als er mensen beschikbaar zijn om je uit de brand te helpen. Doordat je niet veel te kiezen hebt, zijn medewerkers soms minder geschikt voor het werk: met alle gevolgen van dien.

Camerainstallatie.nl

Schade door ondeskundigheid en onzorgvuldigheid

 

De uitzendbureaus kunnen de vraag naar personeel vaak eigenlijk niet aan. Het komt dan ook regelmatig voor dat er mensen uitgezonden worden die eigenlijk niet in het profiel voor de vacature passen.

 

De personeelsschaarste op de arbeidsmarkt leidt tot een groter verloop en minder loyaliteit van medewerkers. Je kunt het ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen. Voor jou is immers snel een andere werkgever gevonden. Mensen blijven om zich heen kijken of ze zich elders verder kunnen ontwikkelen.

 

Dit grote verloop heeft als gevolg dat er steeds nieuwe medewerkers ingewerkt moeten worden. Helaas ontbreekt het in de praktijk vaak aan de tijd en de mankracht om dit te doen. Vrachtwagen- of heftruckchauffeurs en logistieke medewerkers richten daardoor vaak ongewild schade aan. Een logisch gevolg van de nijpende situaties. Erger nog, vaak zijn degenen die de schade hebben aangericht alweer verdwenen tegen de tijd dat je de schade ontdekt. Is dat niet het geval, dan weten ze meestal nergens van. Je kunt de schade die je hebt opgelopen dan dus nergens verhalen en blijft met de brokstukken zitten.

 

Camerabewaking voor veiligheid en overzicht: win-win

 

Je bent volgens de wet op privacy verplicht om aan de medewerkers te melden dat er camerabewaking aanwezig is. In de praktijk blijkt dat men, indien er sprake is van camerabewaking, zorgvuldiger met materieel en goederen omgaat. Met strategisch geplaatste camera’s kunnen dus veel problemen worden voorkomen. Daar doe je jezelf, maar ook de verzekering een groot plezier mee.

 

Wanneer je besluit om met camerabewaking te gaan werken, is het tijd om te bepalen met wie je in zee wilt gaan. Dat is in deze tijd een lastige keuze. Niet alleen wil je een bedrijf waar je vertrouwen in stelt, maar ook één die kennis van zaken heeft, goed werk levert en jou volledig ontzorgt.

 

Let dus goed op dat je niet voor de eerste de beste gaat. Het komt vaak voor dat je dan met meerdere bedrijven te maken krijgt. Bijvoorbeeld met één die de survey doet, één die de hardware levert en nog eens één die de boel komt installeren. Dat kan erg verwarrend werken en veel vertraging opleveren. Bovendien is het vaak lastig om de regie te houden. En waar moet je zijn met je vragen over de voortgang en de kwaliteit van het opgeleverde werk? Niet doen dus!

 

Alles-in-één camerabewaking installatie

 

Inderdaad: als je met ons in zee gaat, profiteer je van onze ruime kennis en ervaring, scherpe inkoopsprijzen, snelle werkwijze en het gemak van één aanspreekpunt. Wij leveren en installeren in heel Nederland. Bovendien zijn wij op de hoogte van de regels waar je je aan moet houden, zoals CPR, brandklasse en NEN8012.

 

Onze gepassioneerde mensen verstaan hun vak als geen ander en beschikken over de juiste papieren om de klus te klaren. Wij gaan pas weg als alles operationeel is, de rommel opgeruimd en de werking van het systeem goed uitgelegd. Kortom: als alles netjes naar tevredenheid is geregeld en er geen vragen meer zijn.

 

Meer dan alleen camerabewaking!

 

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor andere zaken, zoals:

 

  • Dekkende wifi-netwerken;
  • Netwerkbekabeling;
  • Glasvezelkabels;
  • Alarmsystemen;
  • Intercomsystemen;
  • Toegangscontrole;
  • Onderhoud;
  • En nog veel meer!

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant