WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Parkeergarage en Appartementencomplex beveiliging

Voor een Parkeergarage en Appartementen complex zijn er in totaal 14 camera’s geplaatst welke alle toegangen en eigendommen bewaken en in de gaten houden. Uniek aan deze installatie is de automatisch meedenkende software welke alles in de gaten houd.

 

De gehele registratie vind plaats op een centraal punt, tijdens het maken van de fotos ware we nog niet niet klaar maar toch vonden we het leuk om alvast wat fotos te maken en deze te plaatsen. Een dergelijk systeem is enorm populair voor voornamelijk VVE’s welke graag een onderhoudsvrij systeem wensen voor zo min mogelijk kosten om op deze manier de kosten in bedwang te houden voor wat betreft slagbomen, toegangs deuren, sloten, camera’s en of alarm systeem en registratie.

Camerainstallatie.nl

Er is gebruik gemaakt van in totaal 14 stuks Dome bewakingcamera’s welke aangesloten zijn op een DUAL aangestuurde opname en software registratie systeem welke uitgelezen kunnen worden via meldkamer, monitor, iPhone, iPad en Internet/netwerk.

 

De koppelingen met opgaande deuren en beweging meldingen zijn aangevoerd en worden beheerd door het camerasysteem welke deze registraties ook wegschrijft in tijden en soort van bewegingen.

 

Door gebruik te maken met passende software is een beveiliging systeem doormiddel van camera’s een ultiem antwoord op beveiliging. KLIK and GO  zoals we dit noemen….  iedereen kan het bedienen de werking is dermate simpel en kan door ons aangepast worden om het naar wens en smaak in te richten.

 

3G Internet verbindingen bieden wij incl installatie en montage aan, maar hebben we ook in de verhuur voor tijdelijke internet benodigdheden. Soms kan het handig zijn als verbindingen uitvallen en er geen internet verbinding beschikbaar is om een tijdelijke 3G internet verbinding te huren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant