WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in parkeergarage - Met motion detectie

Helaas vanwege een toenemend aantal autodiefstallen en vandalisme in een parkeergarage heeft de opdrachtgever besloten om beveiligingscamera’s te plaatsen. De Camerabewaking in parkeergarage oplossingen die wij van Camerainstallatie.nl toepassen bieden vele mogelijkheden.

 

De camera’s hangen bij de ingang en andere tactische punten van de parkeergarage. Daardoor is er toezicht op alle mensen die de garage in en uit gaan. Het cameratoezicht van dit parkeergarage camerasysteem is in dit geval primair gericht is op het voorkomen van autodiefstallen en vandalisme. De maatregel heeft daarnaast natuurlijk ook een een preventief effect.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking in parkeergarage

 

Deze bewakingscamera’s zijn door middel van een geheel gescheiden netwerk aangesloten op een Netwerk Video Recorder [NVR] welke in een afgesloten ruimte geplaatst is. De camerabeelden kunnen door middel van een koppeling direct door de beheerder lokaal via diverse schermen, maar ook extern via de internetverbinding middels een smartphone of computer live worden bekeken en worden terug bekeken.

 

Toegepast zijn o.a Motion detectie en IVS regels, alsmede gezichtsherkenning. Een Camerabewaking in parkeergarage oplossing kan zowel voor de beheerder als ook voor de klant/gast welke weet te parkeren een mooie oplossing zijn. Voor een VVE beheerder is het zoeken altijd vervelend, maar niet met onze systemen nu bestaat er de mogelijkheid in zeer hoge resolutie snel de dief of vandaal te pakken.

Diefstal en schade in parkeergarages zijn een drama, hoge kosten en natuurlijk erg vervelend en tijdrovende. Een ( parkeergarage camera ) IVS slim camerasysteem is de oplossing. De inzet van een Camerabewaking in parkeergarage systeem is niet een enorm dure investering. Een klacht, een schade of zelfs vandalisme kan al duurder zijn. De rede dat de eigenaar van een parkeergarage of een VVE beheerder kiest om een Camerabewaking in parkeergarage te laten plaatsen is veelal ook toekomstige voorkoming.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant