WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Le Pain Quotidien live camera beeld

Met meerdere vestigingen kan je niet altijd op 1 plek zijn, zo moeten de twee eigenaren van Le Pain Quotidien Arne Altmann & Hubert Nieuwendijk ook gedacht hebben, overgaan op een super de luxe camerasysteem met alle mogelijkheden om de vestigingen te koppelen in een beeld overzicht is mogelijk gemaakt met de nieuwste techniek. Ook zijn de camera’s in de kleur van de huisstijl meegespoten.

 

Het geheel is zowel live via de pc, als ook via de iPhone en Blackberry, iPad mee te bekijken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant