WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiliging bloemenwinkel

Voor een bloemenwinkel hebben wij een CCTV camerasysteem geleverd met 4 camera’s. Omdat het een redelijk groot pand is en de kassa helemaal achter in de winkel zit wilde de eigenaresse van het bedrijf graag een goed overzicht hebben. Vandaar dat er gekozen is voor een systeem van Camerainstallatie.nl.

 

De monteurs hebben met goed overleg de camera’s zo gemonteerd dat er zowel binnen als buiten een goed overzicht was voor zowel controle van eigen personeel als diefstal preventie. Nu kan zij vanaf 1 centraal punt de gehele winkel overzien vanaf haar monitor bij de balie of, meekijken via haar Smartphone wanneer zij zelf niet aanwezig is op de zaak.

 

Voor onze monteurs was dit een leuke routine klus en waren daar dan ook binnen een halve dag klaar. Zowel wij als de eigenaresse waren erg tevreden over het systeem.

 

Ook geïnteresseerd in een hoge kwaliteit camerasysteem? CameraInstallatie.nl

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant