WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Turkse bakkerij camerabewaking beveiliging

Ik heb bewijs en dat gebruik ik ook!

Het is voor jezelf en je personeel een veilig gevoel te weten dat iedere stap door jezelf en ook klanten op beeld staat. Het is toch nooit leuk om een discussie te hebben en geen bewijs te hebben.

 

Een camera ophangen

Doormiddel van ons geleverde camerabewaking is het voor de eigenaar van deze zaak per heden mogelijk de veiligheid te waarborgen.

 

Amsterdamse winkelstraat wil meer bewakingscamera’s

In de drukke Amsterdamse winkelstraat gebeurd een hoop, zo kunnen ongewenste bezoekers eerder gepakt worden, en met de nieuwe wetgeving ook op internet worden gezet zodat andere winkeliers een waarschuwing krijgen.

 

Ook wij willen meer camerabeveiliging. En u?

Geef de ondernemer ruimte, en laat ieder zijn brood verdienen moet deze bakker hebben gedacht.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant