WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bakkerij voorzien van HD bewakingcamera's - meerdere vestigingen gekoppeld aan elkaar

Als eigenaar van verschillende zaken/winkels kan je moeilijk overal op het zelfde moment zijn. Het systeem zoals we voor deze klant hebben mogen leveren is op maat voor de klant samengesteld en geheel naar wens en smaak in elkaar gezet.

 

De 7 verschillende locaties maken verbinding met het hoofdkantoor waar de beelden samenkomen op een harddisk recorder welke de beelden opslaat verwerkt en beschikbaar kan stellen aan de managers.

Camerainstallatie.nl

Alle 7 locaties van deze winkel zijn in beeld in een mooi en duidelijk HD kwaliteitsverzicht waardoor het haarscherp te zien is waar wat precies gebeurd en of hoe druk het is in de winkels.

 

Via de centrale recorder kan alles ingesteld worden, rechten worden verdeeld zodat ook de managers de beelden zouden kunnen bekijken als dit gewenst zou zijn.

Alle camera’s in een overzicht

Alle cameras kunnen in een overzicht worden bekeken, maar ook tijdens het opnemen en afspelen kan u zelfs tegelijk terug kijken/spoelen en opslaan. De zeer snelle beeld processor kan in onze server alles netjes verwerken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant