WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloze wifi deurbel met melding op de telefoon

De ring deurbel is populair maar zo zijn er nog tal van andere merken die een alternatief bieden. Eigenlijk is ieder merk tegenwoordig wel “ok” er zijn niet echt slechte modellen meer leverbaar. De ene draadloze video deurbel is wat mooier dan de ander, de een wat kleiner of juist groter.

 

Het grote verschil zit hem in de prijs, de grote merken Wifi deurbellen vragen 200-400 euro per wifi deurbel incl de gong en of extras die er bij te bestellen zijn. Echter, duurder wil niet zeggen beter of luxer. Wij houden de markt goed in de gaten en als er nieuwe modellen zijn dan testen wij deze uitgebreid om zo ook te weten waar we over praten.

 

De CI V7 is een model wat in verschillende soorten en maten te krijgen is de meest luxe versie welke ook de gong er bij heeft kost 89,- euro. De iets minder luxe versie kost 69,- euro. Voor dit bedrag heeft u een geweldige leuke deurbel, voor zeer weinig geld waar u alles mee kan doen wat andere merken ook kunnen. Op dit moment van schrijven is er naar onze mening voor deze kleine prijs geen beter alternatief te krijgen wat voldoet aan de zelfde functies en mogelijkheden.

 

Bestellen van deze deurbel, neem contact met ons op mocht u het door ons willen laten installeren.

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant