WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Intercom systeem voor Kwintes Amersfoort

Kwintes is al enige jaren een relatie waar wij veel werk voor uitvoeren. Het bedrijf kwintes verwacht van ons een professionele installatie en snelle reactie. Het persoonlijke contact dat wij met de verschillende locaties hebben en de kennis van situaties is dan ook van groot belang om snel te kunnen schakelen. Zowel de intercom, Alarm als camera systemen installeren en onderhouden wij met voor de verschillende locaties met net dat beetje meer inzet om er voor te zorgen dat alles volledig naar wens zal verlopen. Er is gekozen voor een Dahua intercom systeem voorzien van POE aansluitingen Dit omdat er centraal overal UTP netwerk kabel getrokken is.

 

Koppeling naar centrale meldkamer

 

De centrale Kwintes meldkamer waarop alle camerabeelden en intercom verbindingen terecht komen is door ons enige tijd geleden opgebouwd. Vanuit deze centrale omgeving kunnen de beveiligers snel schakelen en ook ondersteunen voor waar nodig. Zo is ook dit intercom systeem gekoppeld aan de meldkamer, en kunnen bewoners indien er hulp gewenst is vanuit hun eigen scherm een oproep maken naar de meldkamer voor een zorg of nood hulp verzoek.

 

De installatie van zorghulp systemen, centrale meldkamers, intercom en camera systemen, maar zeker ook alarm en noodknop verbindingen is iets dat wij als installatie bedrijf graag uitvoeren. Door op de juiste manier verbonden te zijn en betrokken te zijn bij de organisatie weet je als geen ander met ideeën te komen en daarmee veelal de juiste oplossing te kunnen bieden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant