WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

WiFi netwerk aanleg voor Hotel

Wifi installatie zonder gezeur of gedoe

 

Wij van het installatiebedrijf camerainstallatie.nl hebben recentelijk een project afgerond voor het Ronald McDonald hotel in Amsterdam. Het hotel had behoefte aan een stabiel bekabeld en bedraad netwerk met volledige dekking over alle kamers en ruimtes. Wij hebben daarom de oude bekabeling vervangen en nieuwe, betrouwbare bekabeling geplaatst. Bij het opzetten van een WiFi netwerk is de basis de bekabeling en daarom hebben wij hier zorgvuldig naar gekeken. Het nieuwe netwerk bestaat uit gemanagede zenders die met elkaar samenwerken en te beheren en te controleren zijn. Hierdoor is er altijd controle over het netwerk en kunnen eventuele problemen snel opgelost worden.

 

 

In hotels maken gasten vaak gebruik van diverse internettoepassingen zoals Skype, Netflix, Spotify, Facebook en Youtube. Dit zijn allemaal applicaties die veel dataverkeer vereisen. Een snel en stabiel netwerk is daarom enorm belangrijk. Wij hebben daarom gezorgd voor een groot WiFi netwerk met volledige dekking over alle kamers en ruimtes. Gasten kunnen nu moeiteloos gebruik maken van alle internettoepassingen zonder onderbrekingen. Hierdoor kunnen zij optimaal genieten van hun verblijf in het hotel.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Echt goede wifi dekking

 

Een goede WiFi installatie is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf dat gasten ontvangt. Of het nu gaat om een hotel, vakantiepark, camping of bed and breakfast, gasten verwachten een snel en betrouwbaar internetnetwerk. En dat is niet zo gek, want wie wil er nou niet online blijven om bijvoorbeeld het laatste nieuws te lezen, een video te bekijken op YouTube of om te videobellen met vrienden en familie? Maar wat maakt een goede WiFi installatie nu eigenlijk zo belangrijk? In de eerste plaats zorgt het voor tevreden gasten. Gasten die hun verblijf als positief ervaren, zullen eerder terugkomen en positieve reviews achterlaten op websites als Booking.com en TripAdvisor. Bovendien kunnen gasten zo hun ervaringen delen met vrienden en familie via social media, wat zorgt voor extra exposure voor jouw bedrijf. Daarnaast is een goede WiFi installatie ook belangrijk voor jouw bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van betalingen, het bijhouden van reserveringen en het beantwoorden van vragen van gasten. Al deze zaken vereisen een betrouwbaar internetnetwerk.

 

Bij Camerainstallatie.nl begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een goede WiFi installatie is voor jouw bedrijf en jouw gasten. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor iedere situatie, van kleine bed and breakfasts tot grote hotels en vakantieparken. Onze experts zorgen voor een stabiel en betrouwbaar netwerk, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en de beste apparatuur. Zo zorgen we ervoor dat jouw gasten altijd kunnen genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding, waar ze ook zijn in jouw bedrijf. Kortom, een goede WiFi installatie is essentieel voor tevreden gasten en een efficiënte bedrijfsvoering. Bij Camerainstallatie.nl ben je aan het juiste adres voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare wifi installatie voor jouw hotel of vakantiepark, maar vrees je dat het je veel geld gaat kosten? Stop dan met zoeken en lees verder! Een goede wifi installatie is namelijk essentieel voor de tevredenheid van jouw gasten. Tegenwoordig verwachten gasten niet alleen een comfortabele kamer en goede service, maar ook een snel en stabiel wifi-netwerk. Denk maar eens aan de vele applicaties die tegenwoordig worden gebruikt, zoals Netflix, Spotify, Facebook en YouTube. Al deze applicaties vereisen hoge datasnelheden. Een slechte wifi-verbinding kan dus leiden tot ontevreden gasten en slechte recensies op platforms zoals TripAdvisor.

 

 

Maar waarom hoeft een goede wifi-installatie niet duur te zijn? Door te kiezen voor een betrouwbare partner zoals Camerainstallatie.nl, kan je geld besparen op lange termijn. Een professionele installatie van Camerainstallatie.nl zorgt voor een betrouwbaar en efficiënt wifi-netwerk, waardoor jouw gasten niet alleen tevreden zijn, maar ook minder snel klachten hebben. Hierdoor wordt de werkdruk op jouw personeel verlaagd en bespaar je op personeelskosten. Daarnaast kan Camerainstallatie.nl de wifi-installatie op afstand beheren en monitoren, waardoor eventuele storingen snel opgelost kunnen worden. Hierdoor bespaar je op de kosten voor het inhuren van technische ondersteuning en reparaties. Kortom, een goede wifi-installatie hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, het kan zelfs geld besparen op lange termijn. Kies daarom voor een professionele wifi-installatie van Camerainstallatie.nl en zorg voor tevreden gasten én personeel.

 

Een goed functionerend wifi netwerk is tegenwoordig onmisbaar in elk bedrijf en elke woning. Maar waar moet je op letten als je een wifi netwerk wilt laten aanleggen? Wij geven je graag een paar handige tips om je op weg te helpen.

 

 

  • Tip 1: Focus op kwaliteit Een goed wifi netwerk is afhankelijk van de kwaliteit van de apparatuur en de software. Kies daarom voor apparatuur van goede kwaliteit die speciaal ontworpen is voor zakelijk gebruik. Dit kan een hogere investering betekenen, maar dit verdient zichzelf terug in een betrouwbaar en stabiel netwerk.
  • Tip 2: Laat het installeren door een monteur Het installeren van een wifi netwerk is een precisiewerkje. Laat dit daarom over aan een professionele monteur. Zij weten precies waar op gelet moet worden en kunnen ervoor zorgen dat het netwerk optimaal functioneert.
  • Tip 3: Een kabel is belangrijk Een bekabeld netwerk biedt meer zekerheid dan een draadloos netwerk. Zorg er daarom voor dat er voldoende kabels zijn aangelegd en dat deze van goede kwaliteit zijn. Dit zorgt voor een betere stabiliteit en hogere snelheden.
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant