WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Overbrugging van geen internet: Snel, Betrouwbaar, en Glasvezel-Loos!

Er is altijd een oplossing te bedenken

Bij MegaSnel ICT en CameraInstallatie zetten we stappen in de toekomst en brengen we innovatie naar locaties waar glasvezel nog geen realiteit is. Ons meest recente project is een ware game-changer voor bedrijven die wachten op een vlotte glasvezelverbinding op hun nieuwe locatie.

Want niet altijd is er een goede stabiele glasvezel verbinding, of is deze net stuk gegraven of duurt het toch langer dan verwacht. De oplossing is een straalzender of een gecombineerde verbinding.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Krachtige draadloze straalzender

De snelle verbinding als er geen glasvezel is

In een wereld waar snelheid en betrouwbaarheid essentieel zijn, hebben we een tijdelijke overbrugging gecreëerd voor onze gewaardeerde klant. Op hun nieuwe locatie, waar glasvezel nog niet beschikbaar was, hebben we niet één, maar twee krachtige straalzenders geïnstalleerd. Deze ingenieuze apparaten zorgen voor een stabiele netwerk- en internetverbinding met indrukwekkende snelheden tot wel 1,2 Gbit!

 

 


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Waarom is dit uniek ?
  1. Ultrasnelle Connectiviteit: Ons project biedt niet zomaar een tijdelijke oplossing; het levert een ultrasnelle netwerkervaring die voldoet aan de eisen van het moderne bedrijfsleven.
  2. Flexibiliteit: Wij begrijpen dat wachten op glasvezel niet altijd een optie is. Daarom hebben we een flexibele en krachtige oplossing gecreëerd die onze klanten niet alleen verbindt, maar hen ook in staat stelt om ongehinderd door te gaan met hun activiteiten.
  3. Betrouwbaarheid: Onze straalzenders bieden niet alleen snelheid, maar ook betrouwbaarheid. Bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele verbinding zonder concessies te doen aan prestaties.

Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl:

Onze Flexibiliteit Kent Geen Grenzen!

Bij MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl geloven we in het vinden van de beste oplossingen, zelfs als deze nog niet bestaan. Onze toewijding aan flexibiliteit heeft ons in staat gesteld om unieke en baanbrekende oplossingen te bieden aan klanten die voor complexe connectiviteitsuitdagingen staan.

 

 

Wat Maakt Ons Flexibel:

  1. Connectiviteit Zonder Beperkingen: Of het nu gaat om de afwezigheid van internet, traag internet, of een behoefte aan een betrouwbare verbinding op afgelegen locaties – wij hebben de expertise om oplossingen te leveren die aan de behoeften van onze klanten voldoen.
  2. Diverse Technologieën: Wij begrijpen dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom bieden wij een scala aan connectiviteitstechnologieën, waaronder satellietinternet, 5G, glasvezel en straalzenderverbindingen. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte oplossingen leveren die passen bij de specifieke vereisten van elk project.
  3. Innovatieve Apparatuur: Onze toewijding aan innovatie gaat verder dan alleen de keuze uit verschillende technologieën. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur die in staat is om meerdere technologieën te bundelen, waardoor een naadloze en betrouwbare connectiviteitservaring ontstaat.

Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl

Het juiste advies over technische installaties en netwerk aanleg

Kies de juiste partner, iemand die u volledig kunt vertrouwen.
Hoewel we er misschien niet vaak bij stilstaan, is het
toevertrouwen van uw netwerk en ICT omgeving aan iemand is
een behoorlijk persoonlijke aangelegenheid.

U deelt al uw informatie en staat volledig open. Daarom is het
cruciaal dat u degene die u advies geeft echt kunt vertrouwen.
De persoon die de installatie uitvoert, moet de juiste instructies
ontvangen en begrijpen welke verantwoordelijkheid
dit met zich meebrengt.”

 


Meer informatie aanvragen
Camerainstallatie.nl

Een Sterke Partner: Camerainstallatie.nl, Onderdeel van de Megasnel ICT Groep

Bij Camerainstallatie.nl staan we niet alleen bekend om onze uitstekende dienstverlening op het gebied van camerabewaking en netwerkinfrastructuur, maar we maken ook trots deel uit van de Megasnel ICT Groep. Als onderdeel van dit professionele IT-bedrijf bieden wij alles-in-één oplossingen, waardoor bedrijven kunnen verhuizen, verbouwen of gewoon toe zijn aan een technologische upgrade, zonder de bijbehorende stress.

 

 

Expertise van de Megasnel ICT Groep

De Megasnel ICT Groep is een gevestigde naam in de wereld van IT en ICT. Met een team van ervaren professionals begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om bedrijven soepel door veranderingen te loodsen. Of het nu gaat om een volledige verhuizing, een grootschalige verbouwing of simpelweg een upgrade van de bestaande systemen – wij hebben de expertise om het proces efficiënt en zonder haperingen te laten verlopen.

 

 

Alles-in-één Oplossingen voor Geen Stress

Wat Camerainstallatie.nl uniek maakt, is ons vermogen om alles te beheren, van A tot Z. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van netwerken, IT en ICT-systemen. Of het nu gaat om het leggen van bekabeling, het configureren van netwerkswitches, het installeren van beveiligingscamera’s, of het beheren van Wi-Fi en internet, wij hebben het onder controle.

Dit betekent voor onze klanten geen stress. Geen zorgen over coördinatie tussen verschillende leveranciers of het jongleren met meerdere contactpersonen. Camerainstallatie.nl, als onderdeel van de Megasnel ICT Groep, fungeert als de enige aanspreekpartner die alles regelt. Het resultaat? Een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring voor bedrijven die hun technologische infrastructuur willen verbeteren.

 

 

Van Verhuizing tot Update: Wij Zorgen voor Alles

Of u nu voorbereidt op een verhuizing, een grootschalige verbouwing plant of simpelweg uw technologische systemen wilt upgraden, wij staan klaar om het volledige proces te beheren. Ons doel is om oplossingen te bieden, geen stress. We begrijpen de complexiteit van IT- en netwerkinstallaties, en ons team van experts zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van concept tot implementatie.

Waarom Een Betrouwbare IT-Partner Cruciaal Is - Ontdek MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl!

In de steeds digitaler wordende wereld van vandaag is de rol van een betrouwbare IT-partner van onschatbare waarde. MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl begrijpen als geen ander dat een effectieve IT-partner niet alleen technologische ondersteuning biedt, maar ook een cruciale rol speelt in het elimineren van gedoe en zorgen voor naadloze operationele processen.

 

 

Waarom Kies Je Voor Ons:

  1. Creatief Denken en Oplossingsgericht: Wij omarmen complexiteit als een kans om creatief te denken. Of het nu gaat om netwerkuitdagingen, connectiviteitsproblemen, of innovatieve IT-oplossingen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team ziet problemen als kansen om unieke en effectieve oplossingen te creëren.
  2. Geen Gedoe, Geen Gemaar: Klanten hebben geen tijd voor gedoe en oeverloze discussies. Wij begrijpen dat, en daarom streven we ernaar om op een efficiënte en transparante manier te werken. Geen onnodige complicaties, geen verborgen kosten – alleen duidelijke en doelgerichte IT-ondersteuning.
  3. Proactieve Ondersteuning: Een goede IT-partner is er niet alleen wanneer er problemen zijn, maar ook proactief om te voorkomen dat problemen ontstaan. Wij monitoren en onderhouden systemen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.
  4. Betrouwbaarheid en Snelheid: In de wereld van IT is snelheid van essentieel belang. Wij begrijpen dat tijd gelijkstaat aan geld en zorgen ervoor dat onze oplossingen niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook snel en efficiënt werken.

 

Wat Onze Klanten Zeggen:

“MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild. Ze denken vooruit, bieden oplossingen nog voordat we de problemen ervaren, en bovenal, er is nooit gedoe. Gewoon betrouwbare IT-ondersteuning die werkt!”

 

 

Ontdek de MegaSnel Ervaring:

Kies voor een IT-partner die niet alleen jouw technologische uitdagingen begrijpt, maar ook jouw behoefte aan eenvoud en duidelijkheid. Ontdek waarom MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl de voorkeurspartner zijn voor bedrijven die geen concessies willen doen aan IT-excellentie.

 

 

 

Schakel over naar MegaSnel – waar creativiteit, oplossingsgericht denken en een moeiteloze IT-ervaring samenkomen!

Waarom Een Betrouwbare IT-Partner Cruciaal Is - Ontdek MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant