WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Advies op locatie
Advies op locatie
Pakket samenstellen Pakket samenstellen
Snelle en Betrouwbare Internetoplossingen voor Iedereen, Overal

Altijd en overal internet tot wel 1Gbit

Internet altijd en overal, je kan niet meer zonder ! het is belangrijker dan ooit en zo , staat ons bedrijf bestaande uit Camerainstallatie en MEGASNEL ICT, klaar om elk obstakel te overwinnen dat tussen onze klanten en een snelle, betrouwbare internetverbinding staat. Of u nu in een afgelegen gebied woont zonder toegang tot glasvezel, op zoek bent naar een tijdelijke internetoplossing, of een betrouwbare backup verbinding nodig heeft, wij hebben de technologie en expertise in huis om aan uw behoeften te voldoen.

 

 

 

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

De Uitdaging Veel van onze klanten bevinden zich in situaties waar traditionele internetverbindingen tekortschieten. Dit kan variëren van geografische beperkingen tot de noodzaak voor een tijdelijke opstelling die conventionele methoden simpelweg niet kunnen bieden.

 

 

Onze Oplossing: Satellietinternet Wij bieden een geavanceerde oplossing die de grenzen van traditioneel internet doorbreekt: satellietinternet. Deze technologie maakt het mogelijk om overal ter wereld, ongeacht uw locatie, te genieten van supersnelle internetverbindingen.

Voordelen van Satellietinternet

  • Toegankelijkheid: Ideaal voor klanten in buitengebieden zonder toegang tot glasvezel.
  • Snelheid: Ervaar razendsnelle snelheden tot wel 1 Gbit/s, met een basisverbinding van 180/300 MBit/s.
  • Kosten-efficiëntie: Met maandelijkse abonnementen variërend van €60 tot €200, bieden wij een waardevolle oplossing die past binnen diverse budgetten.
  • Volledige Installatieservice: Van de aanschaf van hardware tot de volledige installatie, ons team zorgt voor alles. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

 

 

Hoe Het Werkt Ons proces is eenvoudig en transparant. Na een initiële consultatie om uw specifieke behoeften te begrijpen, zullen we de ideale satellietinternetoplossing voorstellen. De installatie wordt volledig door ons team verzorgd, zodat u snel en moeiteloos kunt genieten van uw nieuwe, snelle internetverbinding.

Altijd en Overal Supersnel Internet: Hoe Wij Dat Doen zelfs in het buitengebied

Wij zijn niet zomaar een internet leverancier. Wij zijn de superhelden van de internetverbinding, klaar om in actie te komen waar en wanneer u ons nodig heeft. Of u nu op een afgelegen eiland zit, in het hart van de stad woont, of ergens tussenin, wij zorgen ervoor dat snel en stabiel internet geen droom meer is, maar werkelijkheid.

 

 

De Complete Installatie: Wij Doen Alles Van het trekken van kabels tot het instellen van uw modem, wij nemen de hele installatie voor onze rekening. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details; wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. En als u dacht dat dat alles was, dan heeft u het mis! Geen gedoe of stress, geen kleine letters… wij zijn goed in wat we doen.

 

 

 

 

 

Meer snelheid meer zekerheid en geen glasvezel of 4G

Meer Snelheid, Meer Mogelijkheden Wij gaan een stap verder met onze unieke mogelijkheid om meerdere modems met elkaar te koppelen. Heeft u ooit gedroomd van snelheden die zo hoog zijn dat ze bijna niet te geloven zijn? Wat dacht u van het verdubbelen van een 300Mbit verbinding naar 600Mbit, of zelfs het verviervoudigen tot een adembenemende 1200Mbit? Bij ons is dat mogelijk.

 

 

Geen Internet? Geen Probleem! Zit u in een gebied zonder stroom of zonder kabels? Geen zorgen. Onze oplossingen zijn zo flexibel dat we overal internet kunnen verzorgen. Onze satellietinternetdiensten betekenen dat u niet langer afhankelijk bent van traditionele infrastructuur om online te gaan.

 

 

Direct Leverbaar, Direct Genieten Ons doel is om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Waar traditionele providers u laten wachten, schieten wij direct te hulp. Snel, stabiel internet voor een aantrekkelijke prijs, zonder de frustratie van lange wachttijden.

 

 

Waar Wacht U Nog Op? Of u nu in een bruisende stad of een rustig dorp woont, ons team staat klaar om u te voorzien van de internetverbinding waar u altijd al van gedroomd heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vrijheid van echt supersnel internet, waar u ook bent.

Satellietinternet biedt unieke voordelen die het ideaal maken voor diverse toepassingen en situaties. Hieronder bespreken we enkele scenario’s waarin satellietinternet niet alleen een praktische, maar soms ook de enige haalbare oplossing is.

 

 

Afgelegen en Landelijke Gebieden

Voor bewoners van afgelegen of landelijke gebieden, waar traditionele breedbandverbindingen zoals DSL, kabel of glasvezel niet beschikbaar zijn, biedt satellietinternet een levenslijn. Het overbrugt de digitale kloof door hoogwaardige internettoegang te bieden, waardoor bewoners toegang hebben tot essentiële online diensten zoals onderwijs, gezondheidszorg, en e-commerce.

 

 

Nood- en Rampenherstel

In tijden van nood, zoals na natuurlijke of door de mens veroorzaakte rampen, kunnen traditionele communicatie-infrastructuren beschadigd raken of volledig uitvallen. Satellietinternet kan snel worden ingezet om noodhulpdiensten te ondersteunen, communicatie te herstellen en cruciale informatie te verspreiden, wat essentieel is voor effectieve reddings- en herstelwerkzaamheden.

 

 

Mobiele Kantoren en Werk op Afstand

Voor professionals die op locatie werken, zoals bouwplaatsen, onderzoeksstations, of zelfs in mobiele kantoren, biedt satellietinternet de mogelijkheid om verbonden te blijven met het hoofdkantoor en belangrijke data in real-time te delen. Dit is ook ideaal voor digitale nomaden en mensen die in hun camper leven en werken, waardoor ze overal met een betrouwbare internetverbinding kunnen wonen en werken.

 

 

Evenementen en Pop-up Locaties

Bij het organiseren van evenementen op tijdelijke of afgelegen locaties, zoals festivals, sportevenementen of conferenties, is satellietinternet vaak de enige haalbare manier om betrouwbare internettoegang te bieden. Dit is essentieel voor ticketverkoop, livestreaming, en communicatie tussen de organisatoren.

Maritieme en Luchtvaarttoepassingen

Voor schepen op zee en vliegtuigen in de lucht is satellietinternet cruciaal voor navigatie, communicatie, en veiligheid. Het stelt schepen in staat om weerupdates te ontvangen, noodsignalen uit te zenden, en passagiers verbonden te houden. In de luchtvaart is het essentieel voor luchtverkeersleiding en passagiersentertainment.

 

 

Backup Internetverbinding

Voor bedrijven en organisaties waar een constante internetverbinding kritisch is, kan satellietinternet dienen als een betrouwbare backup in het geval dat hun primaire verbinding uitvalt. Dit zorgt voor bedrijfscontinuïteit en minimaliseert downtime, wat cruciaal kan zijn in sectoren zoals financiën, gezondheidszorg, en overheidsdiensten.

 

 

Uitbreiding van de Connectiviteit

Voor regio’s die werken aan het verbeteren van hun connectiviteit en het dichten van de digitale kloof, kan satellietinternet een snelle en kosteneffectieve manier zijn om internettoegang uit te breiden naar onderbediende of niet-bedekte gebieden, het bevorderen van gelijke kansen op onderwijs, zakelijke groei, en sociale inclusie.

Stap 1: De Satellietontvanger Plaatsen

Ons team komt bij u langs op een moment dat u het beste uitkomt. We beginnen met het plaatsen van de satellietontvanger op een strategische locatie om optimale signaalsterkte te garanderen. Dit kan op uw dak zijn, aan een buitenmuur, of op een andere geschikte plek die we samen bepalen.

 

 

Stap 2: Afstemming en Programmering

Eenmaal geplaatst, richten we de ontvanger nauwkeurig af om de beste verbinding met de satelliet te verkrijgen. Dit proces omvat zorgvuldige afstemming om ervoor te zorgen dat u de hoogst mogelijke internetsnelheid en -kwaliteit ontvangt. Vervolgens programmeren we de ontvanger met alle noodzakelijke instellingen, zodat deze perfect werkt met uw netwerk.

 

 

Stap 3: Bekabeling en Netwerkintegratie

Na de afstemming leggen we de bekabeling aan die nodig is om de satellietontvanger met uw interne netwerk te verbinden. Ons team zorgt voor een nette en professionele installatie, waarbij we rekening houden met uw woning of bedrijfsruimte om verstoring te minimaliseren. De ontvanger wordt dan naadloos in uw netwerk geïntegreerd, klaar voor gebruik.

 

 

Stap 4: Aanvullende Apparatuur

Na de basisinstallatie bespreken we eventuele aanvullende behoeften die u heeft, zoals de installatie van routers, wifi-zenders, of load balancers. Deze apparaten kunnen uw netwerkervaring verbeteren door bijvoorbeeld de wifi-dekking uit te breiden of de internetverbinding te verdelen over meerdere apparaten. U vertelt ons wat u nodig heeft, en wij zorgen ervoor.

 

 

Stap 5: Eindcontrole en Demonstratie

Voordat we ons werk afronden, voeren we een uitgebreide eindcontrole uit om te verzekeren dat alles naar behoren werkt. We geven u ook een korte demonstratie van uw nieuwe systeem, beantwoorden eventuele vragen die u heeft, en bieden advies over hoe u het meeste uit uw nieuwe verbinding kunt halen.

 

 

Uw Deel? Genieten van Stressvrij Internet

Van de installatie van de ontvanger tot het afstemmen, programmeren, bekabelen, en zelfs de integratie van aanvullende apparatuur, wij handelen alles af. Uw enige taak is om te genieten van uw snelle, stabiele en betrouwbare satellietinternetverbinding, zonder de stress of het gedoe.

NX Witness server

De zekerheid van WEL een stabiele en zekere snelle internet verbinding

In de moderne, digitale wereld is snel en betrouwbaar internet niet alleen een luxe, het is een noodzaak voor dagelijkse activiteiten, werk, en recreatie. Toch blijven velen in buitengebieden, op campings, of in bedrijven gevestigd op bedrijventerreinen worstelen met trage en onstabiele internetverbindingen. Traditionele internetproviders richten zich vaak op dichtbevolkte gebieden, waardoor deze locaties achterblijven met beperkte toegang en ondermaatse diensten. Dit is waarwij het verschil maken

 

 

Voor Buitengebieden

In afgelegen en landelijke gebieden kan de afstand tot de dichtstbijzijnde centrale of de afwezigheid van glasvezelinfrastructuur een grote uitdaging vormen voor het verkrijgen van snel internet. Onze satellietinternetoplossingen overbruggen deze afstand, door rechtstreeks verbinding te maken met satellieten in een baan om de aarde. Dit zorgt voor een snelle en stabiele verbinding, ongeacht hoe afgelegen uw locatie ook is.

 

 

Voor Campings

Gasten verwachten tegenwoordig ook tijdens hun vakantie op campings toegang tot snel internet, of het nu is om in contact te blijven met dierbaren, werk te verrichten, of entertainment te streamen. Onze satellietinternetoplossingen kunnen een camping voorzien van een betrouwbare internetverbinding, zelfs als deze midden in de natuur ligt. Dit verbetert niet alleen de gastervaring, maar verhoogt ook de aantrekkelijkheid van uw camping.

 

 

Voor Bedrijven op Bedrijventerreinen

Bedrijven gelegen op bedrijventerreinen ervaren vaak dat snelle internetdiensten niet beschikbaar zijn, wat een directe impact heeft op hun operationele efficiëntie en het vermogen om te concurreren. Wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf, van basisinternettoegang tot geavanceerde configuraties met hoge snelheid en load balancing voor kritieke toepassingen.

De Belofte van ons; Super snel en stabiel internet

Ons aanbod is eenvoudig: u bepaalt hoe snel uw internet moet zijn, en wij regelen de rest. Ons team van experts zal zorg dragen voor de volledige installatie – van de satellietontvanger tot de bekabeling en de integratie in uw netwerk. En met de mogelijkheid om meerdere verbindingen te combineren, kunnen we zelfs in de meest uitdagende omgevingen ultrahoge snelheden realiseren.

 

 

Geen Uitdaging Te Groot

Heeft u te maken met traag of onstabiel internet? Met onze apparatuur en expertise komt dit goed. Wij bieden een betrouwbare en snelle internetverbinding, ongeacht uw locatie. Of u nu in een buitengebied woont, een camping runt, of uw bedrijf is gevestigd op een afgelegen bedrijventerrein, MegaSnel ICT en Camerainstallatie heeft de technologie en de knowhow om u te verbinden met de rest van de wereld.

Gecertificeerde expertise in Unifi Ubiquiti en TP-Link Omada

Bij Camerainstallatie en MEGASNEL ICT begrijpen we het belang van een snelle, betrouwbare internetverbinding en een sterk, stabiel netwerk. Daarom zijn we er trots op te kunnen zeggen dat wij een breed scala aan netwerkmerken ondersteunen en gespecialiseerd zijn in de toonaangevende technologieën van vandaag. Onze expertise strekt zich uit over alle belangrijke spelers in de branche, en we zijn met name gecertificeerd in Unifi Ubiquiti en TP-Link Omada systemen. Deze certificeringen bevestigen onze status als echte specialisten in ons vakgebied.

 

 

Gecertificeerde Expertise: Als gecertificeerde specialisten in Unifi Ubiquiti en TP-Link Omada, staan we aan de voorhoede van netwerktechnologie. Deze certificeringen zijn niet zomaar titels; ze zijn een bewijs van onze diepgaande kennis en vaardigheden, waardoor we geavanceerde netwerkoplossingen kunnen bieden die precies zijn afgestemd op uw behoeften.

Ondersteuning voor Alle Merken: Onze expertise is niet beperkt tot enkele merken. Wij ondersteunen een breed scala aan netwerkapparatuur en zijn flexibel in het werken met de technologie die u verkiest of al in gebruik heeft. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een naadloze service, ongeacht de diversiteit van uw bestaande infrastructuur.

Sneller Internet en Wifi: Bent u op zoek naar een upgrade van uw internet- of wifisnelheid? Ons team is gespecialiseerd in het optimaliseren van netwerkprestaties om u de snelheid en efficiëntie te bieden die u nodig heeft. Of het nu gaat om het verbeteren van uw satellietinternetverbinding of het upgraden van uw wifi-systeem voor snellere toegangspunten, wij hebben de oplossing.

Stabielere Netwerken: Stabiliteit is net zo belangrijk als snelheid. Ons doel is om een einde te maken aan frustrerende onderbrekingen en onbetrouwbare verbindingen. Door geavanceerde netwerktechnologieën en slimme configuraties te gebruiken, zorgen we ervoor dat uw netwerk zo robuust mogelijk is.

Oplossen van Storingen: Netwerkproblemen kunnen complex en uitdagend zijn, maar onze specialisten zijn getraind om snel en efficiënt storingen op te lossen. Of het nu gaat om hardwarefouten, softwareconflicten of optimalisatieproblemen, wij hebben de expertise om uw netwerkproblemen op te lossen en te voorkomen dat ze in de toekomst weer optreden.

DUAL WAN en zelfs 4 of 6 internet verbindingen bundelen MEGASNEL ICT

Bij MEGASNEL zit snelheid niet alleen in de naam; het is de kern van alles wat we doen. Wij geloven dat iedereen, overal, recht heeft op supersnel internet – zonder compromissen. En we maken die belofte waar door technologie op innovatieve wijze te gebruiken en verschillende soorten internetverbindingen te bundelen. Het klinkt misschien als toekomstmuziek of een technisch hoogstandje dat complex en duur is, maar bij MEGASNEL is het simpelweg de standaard.

 

 

Hoe Werkt Het?

Onze aanpak is revolutionair in zijn eenvoud en effectiviteit. Door gebruik te maken van een breed scala aan beschikbare verbindingen – van glasvezel en koper tot Ziggo, 4G, 5G, en satellietinternet – bundelen we meerdere lijnen om een krachtige, gecombineerde internetverbinding te creëren. Deze methode staat ons toe om de capaciteiten van elke individuele lijn te versterken, resulterend in een verbinding die aanzienlijk sneller is dan wat elk van deze lijnen afzonderlijk zou kunnen bieden.

 

 

De Mogelijkheden

Stelt u zich eens voor: zes satellietverbindingen die samenwerken als één, of een hybride die glasvezel met 5G technologie combineert. Het resultaat is een razendsnelle internetverbinding die de traditionele beperkingen van locatie, infrastructuur, en beschikbaarheid overstijgt. Met MEGASNEL kunt u:

  • Altijd en Overal Toegang: Of u nu in een druk stadscentrum woont of in een afgelegen gebied zonder traditionele internetinfrastructuur, MEGASNEL zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent.
  • Geen Beperkingen Meer: Langzame downloads, bufferende streams, en onderbroken videoconferenties behoren tot het verleden. Met onze gebundelde verbindingen ervaart u internet zoals het bedoeld is: snel en betrouwbaar.
  • Aanpasbaar en Flexibel: Afhankelijk van uw behoeften kunnen we de ideale combinatie van internetverbindingen samenstellen. Dit betekent dat u niet betaalt voor onnodige capaciteit, maar precies krijgt wat u nodig heeft.

 

Eenvoudig en Betaalbaar

Ondanks wat u misschien denkt, is deze geavanceerde technologie niet onbereikbaar. Bij MEGASNEL streven we ernaar om onze diensten toegankelijk en betaalbaar te houden. Onze processen zijn ontworpen om efficiënt en klantvriendelijk te zijn, wat betekent dat u kunt genieten van megasnel internet zonder de stress of de hoge kosten die vaak geassocieerd worden met geavanceerde technologische oplossingen.

 

 

Waarom Kiezen voor MEGASNEL?

Bij MEGASNEL zijn we niet alleen technici; we zijn visionairs die geloven in het ontsluiten van het volledige potentieel van internet voor iedereen. Onze missie is om barrières te doorbreken en u te verbinden met de wereld op manieren die u zich nooit had kunnen voorstellen. Met MEGASNEL bent u niet alleen aangesloten; u bent megasnel aangesloten.

Nooit meer frustraties over trage of onbetrouwbare internetverbindingen. Het is tijd om uw internetervaring te transformeren. Bent u klaar om de kracht van megasnel internet te ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op en laat MEGASNEL u de weg wijzen naar een snellere, betere digitale toekomst.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant