WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Tijdelijke camerabewaking bij Ajax Amsterdam tijdens de Ajax Opendag

Tijdens de Ajax opendag hebben wij wederom de beveiliging doormiddel van tijdelijke camerabewaking mogen verzorgen. De kracht van ons huur concept waarbij de camera’s er voor een korte duur komen te hangen zit hem voornamelijk in het flexibel meedenken eigenlijk is niks te gek.

 

Of het nu om 1 of om 100 camera’s gaat, de tijdelijke huur oplossing kan voor evenementen maar ook voor overheid en politie (veiligheidsdiensten) is het een ideaal middel zijn om nog beter zicht te krijgen op het terrein.

 

Door de inzet van tijdelijke beveiliging camera’s is het overzicht groter en kan achteraf ook tijdens de evaluatie ook terug gekeken worden wat er beter had kunnen gaan? Of wat nu juist pluspunten waren. Indien gewenst kan er zelfs audio worden meegezonden, waardoor beeld en geluid een mooie combinatie zijn geworden.

 

* Tijdelijke camerabewaking huren ook voor een dag, een week,
een maand, zowel korte als langere duur.

 

Verhuur van tijdelijke camerabewaking doen wij in geheel Nederland.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant