WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera systeem huren - Tijdelijk uw object beveiligen met camerabewaking

Camerainstallatie.nl

Tijdelijk camerabewaking systeem huren

 

Voor een tijdelijke opzet, is dit camerasysteem ideaal. Het complete pakket is makkelijk te installeren dit gezien alles al reeds door ons voor u is ingesteld en klaar gezet.

 

Ideaal in de situatie dat u last heeft van een stalker en bewijs zoekt, of waarbij eigendommen vernield worden en u de dader op beeld wenst op te nemen. Een tijdelijk  camerasysteem huren is dan zeker de oplossing voor een snelle registratie van de dader op beeld. Super scherp in HD beeld kwaliteit de dader vastleggen voor slechts 75,- euro per week.

 

Het tijdelijke camerabewaking systeem voor de verhuur bevat de volgende onderdelen.

 

  •  2 bewakingcameras HD beeld kwaliteit
  •  Harddisk recorder
  •  Benodigde bekabeling 2x 25M
  •  Voeding
  •  Monitor
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant