WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Mobiel camerasysteem huren of kopen

Het huren of kopen van een camera bewaking systeem is een veel gevraagde dienst welke wij aanbieden. Uniek is het huren of kopen van een bewakingscamerasysteem op zonnen-energie waardoor er geen stroom op locatie nodig is maar ook het project een groene uitstraling zal hebben.

 

De systemen zijn op wens en naar smaak samen te stellen, denk aan wifi, straal zender, 3G of 4G , schotel verbinding, opname van camerabeelden, koppeling aan meldkamer, live videotoezicht, maar wat te denken van de beelden op uw smartphone of tablet mee kunnen kijken.

 

Of het nu gaat om 1 of meerdere camera’s op een of meerdere palen, wij zorgen voor de techniek en maken het dat het project doet wat u er van verwacht. Wenst u een camera voor bouwplaats beveiliging? Of het beveiligen van tijdelijke objecten? Dan kan dit zeer zeker goed bij u passen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant