WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Draadloze camerabewaking set verhuur voor evenementen

Deze draadloze mobiele bewakingscamera set is flexibel in te zetten en kan gebruikt worden door diverse uitleesposten. Op dit bevrijdingsdag evenement in Almere hebben wij diverse PTZ bestuurbare dome camera’s geplaatst verdeeld over het terrein waardoor er een mooi overzicht op het evenementen terrein is.

 

We hebben gebruik gemaakt van onze 32 kanalen Full-HD opname blackbox, en een losse backup recorder waardoor alles op twee locaties kon worden opgenomen. De draadloze onderliggende verbinding had een backbone van 1000Mbit en heeft 1,9Km mogen overbruggen in totaal.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De beeld kwaliteit was 8MB per camera op 25FPS, full streaming op de mainstream waardoor alles haar scherp live te volgen was, maar ook de opnames erg scherp waren. Tijdelijke bewakingcamera verhuur o.a voor Bevrijdingsdag (5 mei), evenementen en beveiliging.

* Het grote voordeel van een mobiele camera set die inzetbaar is op nagenoeg alle locaties is het verkrijgen van extra ogen en natuurlijk bewijslast op het moment dat dit echt nodig is. Onze camera’s zijn zowel te voorzien van vaste stroom, maar ook op accu en met gebruik van zon energie. De mobiele meldkamers welke wij hebben zijn overal inzetbaar en binnen een paar minuten operationeel, en het mooie is, geheel draadloos.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant