WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bedrijfspand beveiligen: camera's, goed idee!

Het beveiligen van een bedrijfspand met behulp van bewakingscamera’s, is altijd een goed idee. Uiteraard zijn alleen camera’s niet voldoende om het bedrijfspand en de voorraad optimaal te beveiligen. De combinatie van een goede verlichting, goede sloten en een professioneel alarmsysteem maakt de beveiliging compleet.

 

Inbrekers weren met simpele oplossingen

 

Om inbrekers te kunnen weren, is het handig om uzelf te verplaatsen in de inbreker. Denk hierbij aan verschillende factoren, zoals hetgeen wat een inbreker zoekt of denkt te vinden in jouw pand. Een goede bedrijfsvoering is ook het beveiligen van uw eigendommen en voorraad, iets wat door verzekeringsmaatschappijen ook verwacht wordt. Om het bedrijfspand goed te kunnen beveiligen, zijn een camera- en alarmsysteem noodzakelijk. Maar nog belangrijker, zorg dat de waardevolle goederen goed opgeborgen zitten. Snel en makkelijk verkoopbare producten met een hoge waarde zijn altijd in trek bij inbrekers.

Camerainstallatie.nl

Wij geven beveiligingsadvies

 

Onze collega’s van de afdeling advies komen graag bij u langs om u te voorzien van een eerlijk, open en duidelijk beveiligingsadvies voor uw bedrijfspand. Een bedrijfspand beveiligen kan zowel met een camerasysteem als met een alarmsysteem, maar ook met goede verlichting en sloten. Kim, Marco, Ravi, John, Marc en Eline komen graag bij u op locatie om u te voorzien van een eerlijk en gedegen advies. Ons advies is vrijblijvend, maar wel hetgeen dat de doorslag zal geven om zaken met ons te doen. U zult namelijk direct merken wat onze meerwaarde is.

 

Op de foto’s ziet u een project wat geïnstalleerd is door de cameramonteurs van Camerainstallatie.nl. Alex, Dennis en Allain hebben op deze locatie meerdere camera’s geplaatst, kabels getrokken en de juiste beugels gemonteerd. Daarnaast is er een monitor geplaatst en zijn er koppelingen met zowel de meldkamer als verschillende telefoons gemaakt, waardoor de beelden altijd op afstand live te bekijken zijn.

 

Beveiliging van uw bedrijfsruimte

 

Beveilig uw inboedel en uw magazijnvoorraad in een bedrijfsgebouw of loods met een alarmsysteem of camerasysteem, om het risico op inbraak aanzienlijk te verminderen. Met een camera- en alarmsysteem zijn uw eigendommen altijd beveiligd, ook als er niemand in de buurt is. Ook is het vanuit de verzekering vaak verplicht om een bedrijfspand te beveiligen met een alarmsysteem.

 

Camerainstallatie.nl biedt verschillende beveiligingsoplossingen voor alle soorten bedrijfspanden. U kunt een alarmsysteem met meldkamerdiensten aanschaffen voor een 24-uurs monitoring van uw bedrijf, maar ook een camerabewakingssysteem voor het bewaken van uw goederen en diensten. Personeelsbeveiliging en toegangscontrole zijn ook veel gekozen opties, zodat u zelf kunt beslissen wie wanneer toegang krijgt tot uw pand.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspand!

Alarmsysteem voor bedrijfspand

Door uw bedrijfspand professioneel te laten beveiligingen met een alarmsysteem, wordt het risico op inbraak aanzienlijk verlaagd. Dit is ook de reden dat vele verzekeringsmaatschappijen een alarmsysteem vereisen. Er zijn verschillende opties om het bedrijfspand te beveiligen met een alarminstallatie:

 

• Bekabelde alarminstallatie
• Hybride alarmsysteem
• Draadloos alarmsysteem

 

Voor de juiste keuze met betrekking tot uw bedrijfspand, raden wij een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze beveiligingsexperts.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant