WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Netwerk aanleg databekabeling cat5e cat6

Voor onze opdrachtgever hebben we een volledig data netwerk opgeleverd. De opdracht was 142 netwerk kabels trekken en afmonteren met een totale lengte van 4,7KM afgemonteerd op 6 patchpanelen.

 

Extra zijn er 12 hoofd aders getrokken vanaf de ISRA naar het patchpaneel, waardoor de telefoon centrale flexibel is aan te sluiten.

 

Het netwerk is door ons gescheiden over 2 binnenkomende ADSL verbindingen met een totale upload van 6MBit en 80Mbit down.

 

Doormiddel van QOS en een dual-wan poort in loadbalancing hebben wij VoIP en internet en natuurlijk het interne netwerk verkeer van elkaar gescheiden.

 

Los van het data gedeelte is het gehele stroom netwerk door ons vanaf de basis aangelegd, hiermee is rekening gehouden met de groei van het bedrijf… beamers, lichten, lift, etc.

 

Het gehele pand is door ons voorzien van systeemgoot waarin alle bekabeling is afgewerkt.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant