WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Draadloze FULL HD beveiligingscamera's op paal

Op deze locatie hebben we een geweldige beveiligingsoplossing geïnstalleerd, waarbij we hebben gekozen voor een centrale paal in de tuin met daarop twee full-HD beveiligingscamera’s die draadloos zijn aangesloten via wifi. Maar niet zomaar wifi, we hebben gebruik gemaakt van een speciale hoge frequentie zender om een betrouwbare en sterke verbinding te garanderen. Dit alles is aangesloten op een digitale harddisk recorder om de beelden veilig op te slaan.

 

 

Onze draadloze camera’s zijn niet alleen sterk en betrouwbaar, maar hebben ook een geweldige beeldkwaliteit. De beelden waren tijdens de test ronde tot wel 50 meter haarscherp en dit allemaal dankzij de digitale oplossing die we hebben gecreëerd. Hierdoor kan de meldkamer snel en gemakkelijk de beelden uitlezen bij onraad en direct actie ondernemen.

 

 

Een ander groot voordeel van deze opstelling is dat de camera’s enkel stroom nodig hebben, waardoor we geen extra kabels hebben hoeven aanleggen. Op deze locatie was er al een stroomkabel aanwezig voor de verlichting in de tuin, waardoor we geen graafwerk hoefden te verrichten en de installatie snel en efficiënt konden uitvoeren.

 

 

Bij camerainstallatie.nl begrijpen we dat beveiliging belangrijk is, maar ook dat het niet ten koste hoeft te gaan van de esthetiek van uw tuin of huis. Daarom bieden wij oplossingen op maat, waarbij we altijd kijken naar de beste oplossing voor uw situatie en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het beveiligen van uw woning of bedrijf.

Zwarte dahua cameras in paal op een camping

De voordelen van een bewakingscamera op een paal

Een bewakingscamera op een paal is een slimme manier om jouw huis, bedrijf of eigendom te beveiligen. Er zijn verschillende voordelen aan het installeren van een bewakingscamera op een paal in vergelijking met andere installatiemethoden.

 

 

Ten eerste biedt een camera op een paal een veel groter gezichtsveld dan een camera die op een muur of plafond is gemonteerd. Dit komt doordat de camera vanaf een hoger standpunt kan kijken en daardoor een groter gebied kan overzien. Hierdoor hoef je minder camera’s te installeren voor een volledige dekking.

camerabewaking dierenbescherming Nederland

Daarnaast biedt een bewakingscamera op een paal ook bescherming tegen vandalisme. Als een camera op een muur of plafond wordt gemonteerd, kan het makkelijker worden vernield of afgedekt door een indringer. Door een camera op een paal te plaatsen, wordt het voor indringers moeilijker om bij de camera te komen en deze te beschadigen.

 

 

Een ander voordeel is dat de paal kan worden geplaatst op de ideale locatie voor een optimale beveiliging. Je kunt de paal bijvoorbeeld in de hoek van een tuin plaatsen of op een strategische plek bij de ingang van een gebouw. Hierdoor kan de camera een betere beveiliging bieden en zal er minder snel iets onopgemerkt blijven.

Tot slot kan een bewakingscamera op een paal ook kostenbesparend zijn. In tegenstelling tot de installatie van camera’s aan een gebouw, hoeft er geen gat in de muur te worden geboord en zijn er geen extra kabels nodig om de camera’s te voeden. Dit kan de installatiekosten aanzienlijk verlagen en het onderhoud gemakkelijker maken.

 

 

Dus als je op zoek bent naar een slimme en efficiënte manier om jouw huis of bedrijf te beveiligen, overweeg dan de installatie van een bewakingscamera op een paal. Het biedt een groter gezichtsveld, bescherming tegen vandalisme, kan op de ideale locatie worden geplaatst en kan kosteneffectief zijn.

De voordelen van een draadloze camera

Een bewakingscamera is een effectief middel om je huis, bedrijf of eigendommen te beschermen. Er zijn verschillende soorten camera’s op de markt, waaronder de draadloze bewakingscamera. Maar wat zijn nu precies de voordelen en nadelen van een draadloze bewakingscamera?

 

 

Voordelen van een draadloze bewakingscamera

Een draadloze bewakingscamera heeft als groot voordeel dat er geen kabels getrokken hoeven te worden voor de installatie. Dit maakt de installatie sneller en gemakkelijker, wat kan leiden tot kostenbesparingen. Bovendien bieden draadloze camera’s meer flexibiliteit in het plaatsen van de camera’s en het verplaatsen ervan indien nodig. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om een camera tijdelijk elders te plaatsen wanneer er een evenement plaatsvindt.

 

 

Een ander voordeel van draadloze camera’s is dat ze gemakkelijk te integreren zijn in een bestaand netwerk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de beelden van de camera direct te bekijken op een computer, tablet of smartphone. Dit maakt het eenvoudiger om de beelden te bekijken en te beheren.

Medewerker van CameraInstallatie.nl met camera un handen

Nadelen van een draadloze bewakingscamera

Hoewel draadloze camera’s veel voordelen hebben, zijn er ook enkele nadelen waar rekening mee moet worden gehouden. Een van de belangrijkste nadelen is dat draadloze signalen verstoord kunnen worden door andere apparaten die op dezelfde frequentie werken, zoals magnetrons, draadloze telefoons en routers. Dit kan leiden tot storingen en beeldverlies.

 

 

Een ander nadeel van draadloze camera’s is dat ze meer stroom verbruiken dan bedrade camera’s. Dit komt doordat ze voortdurend verbonden zijn met het draadloze netwerk en constant data verzenden en ontvangen. Dit kan leiden tot hogere energiekosten en kortere batterijduur van de camera.

Als je toch voor een draadloze bewakingscamera kiest, is het aan te raden om er een te kiezen met een straalzender en een Power over Ethernet (PoE) kabel ertussen. Dit zorgt voor een sterker signaal en betere betrouwbaarheid, terwijl het energieverbruik wordt verminderd.

 

 

Conclusie

Een draadloze bewakingscamera heeft veel voordelen, zoals gemakkelijke installatie en flexibiliteit in plaatsing. Er zijn echter ook nadelen, zoals mogelijke storingen en hoger energieverbruik. Door te kiezen voor een camera met een straalzender en PoE-kabel, kan het draadloze signaal worden versterkt en het energieverbruik worden verminderd. Het is belangrijk om zorgvuldig af te wegen wat voor jou de beste keuze is, afhankelijk van de specifieke situatie en vereisten.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant