WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiliging CCTV Camera op paal

Om een duidelijke opname en overzicht te krijgen van het terrein is er op deze  locatie gekozen voor een paal met daarop de camera’s geïnstalleerd om zo hoogte en diepte te kunnen bereiken met vrij zicht om geen hoeken te missen. Vanuit deze positie is zowel binnenkomst van goederen als ook vertrek van goederen perfect in de gaten te houden, de kentekens worden tevens meegenomen in de opname en zijn doordat de camera’s tot 30X kunnen inzoomen [ +- 75meter ] enorm scherp te lezen.

 

 

De camerapaal is voorzien van bekabeling door ons getrokken dit alles verloopt via UTP bekabeling welke wij onder de grond getrokken hebben zonder schade aan te brengen. De UTP kabel welke gebruikt maakt van POE kan zowel netwerk als stroom voorzien. Ook kan deze paal in de toekomst worden gebruikt om via WIFI beelden van een andere paal verder te sturen door een wifi zender in BRIDGE stand te zetten en te gebruiken als draadloze video transmissie.

 

 

Draadloze camera’s moeten van goede kwaliteit zijn, los daarvan is het van belang dat het zendvermogen voldoende reikt om het voor HD/hoge kwaliteit megapixels snel genoeg te laten verlopen. Door een camera op een paal te plaatsen kan u hoogte behalen op deze manier kan u zeer mooie beelden opnemen. Gebruik hiervoor de juiste camera’s welke voor uw situatie van toepassing zijn.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant