WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera draadloos verbonden in verlichtings- lantaarnpaal

Voor alles is er wel een oplossing te vinden, zo krijgen we veel de vraag of we camera’s kunnen plaatsen op plekken waar geen elektra is of geen internet, netwerk, utp, glasvezel. In deze situatie was er geen netwerk infra, maar wel verlichting wat ons de mogelijkheid geeft om de elektra uit de paal af te takken en door gebruik van een accu deze tijdelijk op te kunnen slaan.

 

Door in de nacht de elektra op de accu te laden, en overdag te ontladen is er 24X7 een stroom voorziening voor de Camera. Het probleem dat er geen netwerk of internet aanwezig was, lossen we snel op door een straalzender te plaatsen met een beveiligde verbinding hierdoor hoeven we niet te graven en of open te breken maar transporteren we het signaal draadloos door de lucht.

Camerainstallatie.nl

Draadloze camera's voor terreinen

Voor ieder terrein hebben we wel een oplossing die geboden kan worden, zo kunnen we ons netwerk koppelen aan toegang controle, Camera’s , monitoren ,betaal automaten, hekwerk maar ook aan verlichting en geluid[speakers]… Bestaat iets niet dan kunnen we altijd kijken of het te ontwikkelen is.

 

Binnen onze eigen R&D ontwikkelen we producten en diensten, zo maken we in opdracht van andere bedrijven specifieke producten, denk aan zon energie systemen, batterij oplossingen, straal verbindingen, WIFI netwerken, Camera systemen voor TV programma’s maar ook crowd control mobiele meldkamers, tijdelijke camera systemen.

Het hebben van bewakingscamera’s op een terrein biedt tal van voordelen en speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van zowel eigendommen als mensen. Hier zijn enkele voordelen van het implementeren van cameratoezicht op een terrein:

 

 

 

  1. Preventie van criminaliteit: Het zichtbaar aanwezig zijn van camera’s werkt vaak preventief tegen criminele activiteiten. Potentiële indringers en dieven worden ontmoedigd omdat ze weten dat hun handelingen worden vastgelegd en dat er bewijsmateriaal beschikbaar is voor strafrechtelijke vervolging.
  2. Deterrentie-effect: Het hebben van camera’s in een terrein, vooral als ze goed zichtbaar zijn, kan een sterk afschrikmiddel zijn voor ongewenst gedrag, zoals vandalisme, diefstal of inbraak. Mensen zullen terughoudend zijn om misdaden te plegen, wetende dat ze mogelijk gefilmd worden.
  3. Bewijsmateriaal: In het geval van een incident of criminele activiteit bieden bewakingscamera’s waardevol bewijsmateriaal. De opgenomen beelden kunnen helpen bij het identificeren van daders, het verzamelen van bewijs en het ondersteunen van strafrechtelijke procedures. Dit kan de politie helpen bij hun onderzoek en bijdragen aan een succesvolle vervolging van criminelen.
  4. Toezicht op activiteiten: Camera’s stellen u in staat om een oogje in het zeil te houden op wat er op uw terrein gebeurt, zelfs als u er niet fysiek aanwezig bent. Dit is vooral handig voor bedrijven met uitgestrekte terreinen, waar het moeilijk kan zijn om elk gebied te bewaken. Het helpt ook bij het monitoren van processen, het identificeren van inefficiënties en het verbeteren van de operationele workflow.
  5. Veiligheid van personeel en bezoekers: Door cameratoezicht op een terrein kunnen werknemers en bezoekers zich veiliger voelen. Het verhoogt het gevoel van veiligheid en welzijn, omdat ze weten dat er maatregelen zijn genomen om de omgeving te beveiligen en dat er in geval van nood snel kan worden gereageerd.

 

 

 

Een camera die is geïnstalleerd in een verlichtings- lantaarnpaal biedt specifieke voordelen. Enkele redenen waarom dit een aantrekkelijke optie kan zijn:

 

 

  1. Hoog en strategisch gezichtsveld: Doordat de camera is geplaatst op een verlichtings- lantaarnpaal, biedt het een verhoogd en strategisch gezichtsveld over het terrein. Hierdoor kan een groter gebied worden bestreken en kunnen blinde vlekken worden geminimaliseerd.
  2. Onopvallende installatie: Een camera in een lantaarnpaal kan discreet worden geïnstalleerd, waardoor het minder opvalt en minder inbreuk maakt op het esthetische aspect van de omgeving. Dit is met name belangrijk in openbare ruimtes waar het behoud van het landschap belangrijk is.
  3. Voeding en connectiviteit: Een lantaarnpaal biedt de mogelijkheid om elektriciteit af te takken en een accu te gebruiken voor tijdelijke opslag. Dit elimineert de behoefte aan aparte elektrische bedrading en maakt het mogelijk om de camera continu van stroom te voorzien. Bovendien kan een draadloze verbinding worden gebruikt om het signaal te transporteren zonder dat er graafwerkzaamheden nodig zijn.

Al met al biedt een camera in een verlichtings- lantaarnpaal een combinatie van effectieve beveiliging, verbeterd zichtsveld en een discrete installatie. Het is een praktische en betrouwbare oplossing voor locaties waar geen elektriciteit of netwerkinfrastructuur beschikbaar is.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant