WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera draadloos verbonden in verlichtings- lantaarnpaal

Voor alles is er wel een oplossing te vinden, zo krijgen we veel de vraag of we camera’s kunnen plaatsen op plekken waar geen elektra is of geen internet, netwerk, utp, glasvezel. In deze situatie was er geen netwerk infra, maar wel verlichting wat ons de mogelijkheid geeft om de elektra uit de paal af te takken en door gebruik van een accu deze tijdelijk op te kunnen slaan.

 

Door in de nacht de elektra op de accu te laden, en overdag te ontladen is er 24X7 een stroom voorziening voor de Camera. Het probleem dat er geen netwerk of internet aanwezig was, lossen we snel op door een straalzender te plaatsen met een beveiligde verbinding hierdoor hoeven we niet te graven en of open te breken maar transporteren we het signaal draadloos door de lucht.

Camerainstallatie.nl

Draadloze camera’s voor terreinen

Voor ieder terrein hebben we wel een oplossing die geboden kan worden, zo kunnen we ons netwerk koppelen aan toegang controle, Camera’s , monitoren ,betaal automaten, hekwerk maar ook aan verlichting en geluid[speakers]… Bestaat iets niet dan kunnen we altijd kijken of het te ontwikkelen is.

 

Binnen onze eigen R&D ontwikkelen we producten en diensten, zo maken we in opdracht van andere bedrijven specifieke producten, denk aan zon energie systemen, batterij oplossingen, straal verbindingen, WIFI netwerken, Camera systemen voor TV programma’s maar ook crowd control mobiele meldkamers, tijdelijke camera systemen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant