WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Groene camerapaal met nachtzicht camera

Voor dit project mochten wij een paal plaatsen met een speciale nachtzicht camera erin. Dit bijzondere project vond plaats op een locatie waar wij een paar jaar geleden al eens zeven camerapalen hebben mogen plaatsen.

 

De nieuw geplaatste beveiligingscamera is voorzien van een speciale nachtlens waarmee alle beelden volledig in kleur weergegeven kunnen worden. Daarnaast is de lens weersbestendig en blijven er zo goed als geen regendruppels op de lens zitten, waardoor wazige camerabeelden verleden tijd zijn. De camerabeelden zijn zo scherp, dat kentekens in alle weersomstandigheden te lezen zijn en personen of objecten zelfs op volledig donkere momenten te herkennen zijn.

 

Om te zorgen dat de camerapaal op de juiste plek komt te staan en de nachtzicht beveiligingscamera te kunnen monteren, hebben wij een kabel aan moeten leggen vanaf het patchpunt naar de paal. Deze speciale buiten mantel kabel hebben wij tot aan de paal aangebracht met behulp van een pijp.

Camerainstallatie.nl

Elke cameramast is anders. Om te zorgen dat de masten perfect bij de omgeving passen, kunnen wij de camerapalen in elke gewenste kleur leveren. In deze situatie is er gekozen voor een groene cameramast.

 

Aan de bovenkant van de cameramast is een full color camera geplaatst, in dezelfde groene kleur als de paal. Deze nachtzicht camera is gemaakt om dermate helder te filmen, waardoor de camerabeelden net zo scherp zijn als camerabeelden die overdag zijn gemaakt.

 

Een beveiligingscamera kan op verschillende manieren in een paal worden geplaatst. Bij de plaatsing is het van belang om na te gaan wat de camera moet gaan filmen en rekening te houden met de grootte van het terrein dat camera vast moet leggen.

De camerabeelden worden over het algemeen met een zogenoemde straalverbinding of een 3G/4G mobiele internetverbinding doorgestuurd naar de recorder of meldkamer. Daarnaast zijn er nog verschillende andere manieren om de beelden te versturen, waardoor er voor elke manier van camerabeveiliging een geschikte oplossing te vinden is.

 

Wanneer het niet mogelijk is om een kabel in te graven, dan gaan wij op zoek naar alternatieve oplossingen zoals het plaatsen van een zonnepaneel met accu of het gebruiken van elektra uit een lantaarnpaal. Zoeken naar oplossingen is ons werk, wij denken altijd met u mee en streven ernaar om nooit ‘nee’ als antwoord te moeten geven.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant