WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD PTZ IPcamera bestuurbaar en draadloos gekoppeld aan Alarm systeem

Automatisch meebewegende PTZ IPCamera welke bij beweging automatisch mee zal draaien naar het punt waar er een alarm melding is, een ideale oplossing zeker als u met zo min mogelijk camera’s een groot terrein zou wensen te beveiligen.

 

Doordat de camera kan reageren op slimme metingen, b.v. geluid, beweging, maar ook open en dicht gaan van deuren of hekken is het met de IPCamera een mooie manier om opnames te maken en meldingen te maken.

Camerainstallatie.nl

In dit geval is de camera i.p.v standaard wit met de kleur van de paal meegespoten in de kleur groen, de paal zelf is aangepast op basis van de wensen en voorzien van straal zenders om het signaal van de camera 500-600meter verder te kunnen ontvangen op de TV en harddisk recorder. Ook is de camera gekoppeld aan het internet zodat de camera te besturen is vanaf b.v. de iPad.

Deze Camerainstallatie is energie zuinig en kan indien gewenst gekoppeld worden aan een speciaal door ons ontwikkeld zon-energie opwek systeem zodat hij compleet zelfstandig kan draaien. Maar ook zijn er meerdere cameras te koppelen aan de zendmast, of te plaatsen in de zelfde paal als dat gewenst zou zijn.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant