WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dome camera’s ter beveiliging winkelloods

Voor deze winkelloods hebben wij in totaal vier camera’s geplaatst die dag en nacht opnemen. De loods heeft een totale oppervlakte 140m2 en is voorzien van een systeemplafond. Het gehele project hebben wij in minder dan vier uur tijd gerealiseerd.

 

Het camerabewakingssysteem draait nu al enige tijd en ieder jaar mogen wij het onderhoud van de camera’s uitvoeren. De klant heeft aangegeven dat wij het systeem mogen uitbreiden met een zogenoemde PTZ camera (een bestuurbare camera), zodat het pand nog beter beveiligd en in de gaten gehouden kan worden.

 

Gezien de eigenaar meerdere locaties heeft waar er beveiligingscamera’s geïnstalleerd zijn, is het zeer nuttig om een 3D joystick voor de PTZ camera te gaan gebruiken. Het camerabewakingssysteem is ook voor deze klant 100% onmisbaar en is onderdeel geworden van de manier van werken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant