WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Onderhoud aan CCTV bewakingcamera en camerabewaking systemen

Een camera trekt een hoop stof, vuil, en spinnen aan hierdoor ontstaat er een minder scherp beeld op de camera. Laat de camera nu net een scherp beeld nodig hebben en dus zal de camera de nodige liefde moeten krijgen. Als camerabewaking specialist onderhouden wij ruim 7000 klanten met hun camera’s met anti regen spray, Anti spinnen spray en maken we alles weer netjes schoon en fris.

 

Veel bedrijven kijken niet op of om naar een camera als deze eenmaal opgehangen is.Net zoals een VVE welke met verschillende bestuursleden binnen de organisatie zit hier zal niemand elke week de beeldengaan terug kijken, veelal pas als er wat gebeurd is en dan is het mogelijk te laat… Laat vuil uw beelden niet verpesten, en laat vuil de levensduur van de dure bewakingscamera niet doen verkorten. Een onderhoud contract met CameraInstallatie de camerabewaking specialist van Nederland bied uitkomt! Onderhoud laten uitvoeren op uw camerabewaking systeem zal ook inhouden het nakijken van de software, de firmware, en natuurlijk de voedingen van de camera’s of deze nog voldoende kracht hebben om goed hun werk te doen.

 

Het onderhoud van een CCTV camerasysteem doen we op alle merken, zowel door ons geplaatst als ook door andere bedrijven, dit gezien de kennis van systemen bij ons aanwezig is van alle merken.

 

Camerainstallatie.nl

Onderhoud bewakingscamera

 

-Reinigen van lens
– Reinigen van binnenwerk
– Reingen van behuizing
– Doormeten output electra en beeld
– Nalopen tegenlicht correctie
– Diverse instellingen nalopen

Onderhoud Opnamerecorder

 

– Stofvrij maken systeem
– Reinigen ventilatoren
– Nalopen boot sectoren harde schijf
– Controle op temperatuur harde schijf
– Nalopen instelling bewakingsrecorder
– Nameten output videowaarde uitgangen

Onderhoud aan camerasysteem

 

U heeft een camerabewakingsysteem laten plaatsen met de door u gewenste kwaliteit en eisen. De kwaliteit en eis heeft zich vertaald in een aanschafprijs. Het is een misvatting dat een camerasysteem onderhoudsvrij is, een camerasysteem is wel onderhoudsarm.

 

Het camerasysteem is geplaatst om ongewenste personen te weren of om uw  object te beveiligen. Als het camerabewakingsysteem goed zijn werk doet, hoeft u niet vaak de beelden terug te kijken. Toch is uw systeem 24 uur per dag aan het werk en is aandacht op zijn tijd gewenst om u de kwaliteit te blijven garanderen.

 

Bewakingscamera´s hangen in diverse omgevingen met diverse weersomstandigheden, tijdens het onderhoud worden de bewakingscamera´s gereinigd en worden de instellingen nagelopen en indien nodig aangepast. De speciale harde schijf in uw recorder wordt nagekeken op correcte werking en wordt de temperatuur gemeten.

 

Vaak komen wij helaas camerasystemen tegen waar geen onderhoud op is uitgevoerd, gebreken en defecten die hier zijn hadden, voorkomen kunnen worden als er preventief onderhoud had plaatsgevonden.

Wij onderhouden ook systemen die niet door ons zijn geplaatst.

 

Wij zijn thuis in alle merken, soorten en type camerasystemen met haar bewakingscamera’s en recorders. Onze brede kennis en ervaring, zorgt ervoor dat we ieder camerasysteem in onderhoud kunnen nemen tegen interessante tarieven. Wij komen kosteloos bij u aan huis of kantoor, maken een inventarisatie van uw camerasysteem en brengen alles duidelijk in kaart.  Nadat de klachten en het  systeem in kaart zijn gebracht, nemen we uw camerasysteem graag in onderhoud.

Het laten uitvoeren van een jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurt is een zinvolle en vooral slimme investering. U bent er dan namelijk zeker van dat uw camerasysteem altijd in een perfecte conditie is. Een van onze beveiligingsmonteurs komt jaarlijks bij uw langs om het camerasysteem te onderhouden en te testen. Daar waar nodig stelt hij bij of worden onderdelen vervangen die daarvoor in aanmerking komen. Uiteraard nadat we eerst met u hebben overlegd. Beschikbare firmware updates worden voor u uitgevoerd en zo heeft u altijd een up to date systeem.
Uw camerasysteem wordt bij een preventieve onderhoudsbeurt dus volledig gecontroleerd. Zo zijn wij vaak storingen of vervanging van producten voor.  Als u bij ons een preventieve onderhoudsbeurt heeft vastgelegd heeft u bij onverhoopse tussentijdse  storingen voorrang op klanten die dit niet hebben. Zo wordt u dus sneller geholpen.
Werkzaamheden die bij een preventieve onderhoudsbeurt worden gedaan zijn;
 • Het schoonmaken van de camera’s.
 • Het opnieuw scherp stellen van de camera’s indien varifocal objectieven.
 • Kabels en connectors zoals RJ-45 of BNC controleren op bijv. eventuele corrosie.
 • Schoonmaken van de ventilator en interne behuizing van de recorder.
 • Eventuele firmware updates uitvoeren op de recorder.
 • Eventuele firmware updates uitvoeren op de camera’s.
 • Instellingen controleren van de camera’s en de recorder.
 • Eventuele software updates uitvoeren op de pc of mobiel.
 • Stroomvoorzieningen controleren.
 • Controle van PTZ functie en preset/tour instellingen.
 • Adviezen over functioneren van het camerabeveiligingssysteem.
 • Opnieuw bekijken van huidige situatie en aanbevelingen doen.
 • Bijhouden checklist systemen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant