WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera op bedrijfspand en terrein

De bewakingscamera zakelijk gebruiken, wij raden het iedereen aan !

 

Een Bewakingscamera op bedrijfspand lasten installeren. Veel grond en een groot pand, je kan niet alles zien en zeker niet als je er niet bent. Er is bewust gekozen voor een goede aanpak, bewakingscamera’s zijn ingezet om op deze locatie alles in de gaten te kunnen houden. De inzet van camerabewaking zet mogelijke indringers aan het denken, is dit het risico waard Een bewakingscamera geeft indringers geen kans, je kan de camera er vanaf slaan ,stuk maken en zelfs meenemen maar je staat op beeld, en is het niet op de bewuste camera dan wel op een van de andere camera’s. De bewakingcamera’s nemen hun beelden op een harddisk recorder op dat houd in op een andere locatie veilig weggestopt worden de beelden opgeslagen, met of zonder camera zijn deze beelden gewoon terug te kijken.

 

De meest veilige manier van beveiligen, het is en blijft nog steeds een bekabelde bewakingscamera gevoed met POE. Een Bewakingscamera op bedrijfspand gewenst doe het dan wel goed… Wij vertrouwen op kwaliteit en verkopen geen WIFI camera’s het is vragen om problemen, maar ook wij kunnen er geen garantie op geven. Wat wel voorkomt bij grote afstanden waar geen verbindingen zijn is dat wij een zo genoemde straal verbinding gebruiken.

Camerainstallatie en bewakinscamera systeem laten installeren door een beveiligings installatie bedrijf.

 

Zelf lopen knutselen zien wij steeds vaker, lekker goedkoop via internet een bewakingscamera kopen en deze aansluiten op het netwerk. Vaak lukt het niet, of had de klant verwacht dat kabels trekken en wegwerken makkelijker zou zijn. Al met al , en wij blijven het zeggen…

 

“Beveiliging is een serieuze zaak brood koopt u bij de bakker, vis bij de visboer en beveiliging bij de vakman.”

 

Camerainstallatie.nl is ontstaan in het jaar 1999, en in de loop der jaren is onze passie voor techniek alleen maar groter geworden. Meer informatie over camerainstallatie en een camera installatie bedrijf

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant