WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bedrijfspand beveiliging met CCTV camera's

Voor een luxe kantoor pand met magazijn was de wens subtiele camera beveiliging zonder de nadruk op. Het is fijn te weten dat er beveiliging is maar de wens was duidelijk dat het niet gewenst was om de nadruk er op te leggen waardoor het pand meer camera’s zou zijn dan pand zelf.

 

De camera’s zijn op maat samengesteld en zijn van uiterst hoge kwaliteit, waarmee zelfs de kentekens  bekeken kunnen worden, het gehele systeem is gekoppeld aan de meldkamer welke live kan meekijken en actie kan ondernemen in het geval van problemen.

 

Door camerabewaking te koppelen aan de meldkamer is het een live monitor systeem waarbij ongeregeldheden met een camera direct gezien kunnen worden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant