WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Aanleg netwerk infrastructuur

Voor dit mooie project hebben wij een wifi netwerk van in totaal 55.000 m² aan mogen leggen. De basis voor dit netwerk is de glasvezel- en Cat6-netwerk bekabeling, waarmee de switches en wifi zenders aangestuurd worden. De netwerk- en glasvezelkabels zijn keurig ingegraven en in verschillende hotspotpunten geïnstalleerd. Het bekabelde netwerk is de basis voor het wifi netwerk dat wij hier mogen plaatsen. Een groot wifi netwerk betekent vooruitdenken, tekenen en berekenen wat er zowel nu als in de toekomst nodig is.

Camerainstallatie.nl

Naast het netwerk infrastructuur, zijn er ook PTZ-dome camera’s geplaatst, inclusief diverse monitoren om de camerabeelden live te kunnen bekijken. Het cameranetwerk draait op een apart VLAN netwerk, om het wifi netwerk geheel lost te kunnen laten draaien van het cameranetwerk.

 

Wij leveren en installeren al meer dan 25 jaar complete wifi netwerken. Dit betekent dat wij het gehele project en proces regelen, van het tekenen, graven en kabels trekken tot het monteren, leveren en programmeren van de wifi zenders.

 

Dit doen wij voor en met verschillende merken, onze voorkeur ligt bij ubiquiti, en in samenwerking met ons moederbedrijf megasnel.nl.

 

Bij ons bent u aan het juiste adres om een goed en betrouwbaar netwerk te laten installeren door ICT-specialisten met kennis van zaken. Wij installeren volledige netwerken, van groot tot klein, in zowel het binnen- als buitenland. Ook voor de netwerken die niet door ons zijn geplaatst, kunnen wij storingen oplossen en het netwerk in beheer nemen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant