WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking of alarm systeem in Hoofddorp laten installeren

Camerabewaking en alarmsysteem in Hoofddorp laten installeren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar installeren wij op een professionele wijze A-kwaliteit beveiligingssystemen, waaronder camerabewakingssystemen, alarm systemen, intercoms, slimme sloten en toegangscontrole. Met meer dan 100.000 geïnstalleerde camera’s zijn we dan ook een betrouwbare partner om uw beveiligingssysteem te laten installeren.

 

 

Het is beter om preventief maatregelen te nemen dan achteraf spijt te hebben. Wacht niet tot er iets gebeurt, maar neem de juiste beveiligingsmaatregelen. Op onze website kunt u eenvoudig een adviseur aanvragen voor gratis persoonlijk beveiligingsadvies. Een van onze deskundige collega’s komt graag bij u langs om samen te kijken welk systeem het beste bij uw situatie past.

 

 

Ons concept is simpel: een vaste lage prijs en alles is inclusief. In ons menu vindt u complete camerabewakingspakketten die u snel en gemakkelijk zelf kunt samenstellen. Wilt u uw beveiliging in Hoofddorp laten installeren? Kies dan voor Camerainstallatie.nl!

Richard met Dome bewakingscamera's en gereedschapstas in zijn hand

Beveiliging laten installeren

Een beveiligingssysteem kan een waardevolle investering zijn voor je woning of bedrijfspand in Hoofddorp. Inbraken en diefstallen komen helaas nog steeds regelmatig voor en een goed beveiligingssysteem kan bijdragen aan het voorkomen hiervan. Maar wat voor onderdelen zijn er eigenlijk beschikbaar?

 

Allereerst is er de keuze tussen een alarmsysteem en/of een camerasysteem. Een alarmsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, zoals bewegingsmelders, raam- en deurcontacten en een centrale unit die de signalen ontvangt. Het systeem kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld glasbreukmelders en rookmelders.

 

 

Een camerasysteem bestaat uit camera’s die op strategische punten worden geplaatst, bijvoorbeeld bij de ingang van het pand of rondom het terrein. De beelden kunnen live worden bekeken en worden opgenomen voor eventuele latere terugkoppeling.

 

 

Daarnaast zijn er nog andere beveiligingsonderdelen, zoals intercomsystemen, slimme sloten en toegangscontrole. Met een intercomsysteem kun je bezoekers eerst spreken voordat je ze binnenlaat. Slimme sloten maken het mogelijk om de toegang tot het pand te regelen zonder gebruik te maken van traditionele sleutels. Met toegangscontrole kun je zelf bepalen wie wel en niet toegang heeft tot bepaalde ruimtes of gebieden.

 

 

beveiliging advies Eline Klaver camerainstallatie.nl

Welke merken beveiligingscamera's zijn er ?

Er zijn verschillende merken camerabewakingssystemen op de markt die zowel te koop als te huur zijn. Enkele bekende merken zijn Hikvision, Dahua, Axis, Bosch, Panasonic en Avigilon.

 

Hikvision is een Chinese fabrikant van beveiligingsproducten en heeft een breed scala aan camera’s en systemen voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Dahua is eveneens een Chinese fabrikant met een vergelijkbaar assortiment als Hikvision.

 

Axis is een Zweeds merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige camera’s en heeft ook diverse oplossingen voor zowel binnen als buiten beveiliging. Bosch is een Duits merk dat camera’s produceert met hoge resolutie en betrouwbaarheid, en Panasonic is een Japans merk dat ook kwalitatief hoogwaardige camera’s produceert.

 

Avigilon is een Canadees merk dat zich richt op de ontwikkeling van slimme beveiligingsoplossingen en geavanceerde videobewakingstechnologieën.

 

Bij het kopen of huren van een camerabewakingssysteem is het belangrijk om rekening te houden met de voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen. Zo kunnen de prijzen en kwaliteit van de producten verschillen, evenals de mogelijkheden en functies van de systemen. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften en eisen van uw bedrijf of huis en op basis daarvan een keuze te maken voor het juiste merk en type camerabewakingssysteem.

 

 

Als installatiebedrijf kunnen wij u helpen bij het selecteren en installeren van het juiste systeem dat past bij uw beveiligingsbehoeften. We bieden ook de mogelijkheid om systemen te huren, zodat u zonder hoge investeringskosten toch kunt genieten van professionele beveiliging. Onze specialisten kunnen u adviseren over de verschillende merken en mogelijkheden en u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Stappenplan

Bewakingscamera installatie Emmeloord


Contact
Stap 1
Contact

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen de wensen kunnen doorspreken. Aan de hand van uw camerabewakingswensen kiezen wij samen met u het beste passende bewakingscamera pakket met professionele installatie.

Contact
Afspraak maken
Stap 2
Afspraak maken

Samen met de planner kijken wij in de agenda voor een datum dat wij de camerainstallatie bij u komen installeren. De kunst is het zoeken van de juiste monteurs bij de klus, immers is iedere monteur anders en is het nog steeds mensenwerk. Doordat wij onze eigen monteurs door en door kennen, weten wij de juiste match te maken voor de camerabewaking installatie bij u op locatie.

Afspraak maken
Montage
Stap 3
Montage

Op de dag van de installatie zal de camerabewakingsmonteur zich netjes bij u voorstellen en samen met u loopt hij alles nog een keer goed door en zal hij duidelijk uitleggen hoe hij dit gaat aanpakken. De installatie monteur zal keurig netjes en schoon werken om tot een goed eindresultaat te komen zodat u uiterst tevreden zult zijn.

De monteur zal hier ongeveer een dag mee bezig zijn om de bekabeling te trekken voor de camera’s, het monteren daarvan en het plaatsen van de harddisk recorder (NVR recorder).

Montage
Installatie
Stap 4
Installatie

Als alle kabels zijn getrokken, de harddisk recorder geplaatst is en alles weer netjes en schoon is, dan zal de installatiemonteur gaan beginnen met programmeren van de camera’s. Zo kunnen de bewakingscamera’s reageren op beweging, of andere patronen registeren welke u zou wensen. Ook zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet zodat u op afstand de beelden kunt bekijken en kunt terugkijken op bijvoorbeeld uw tablet of smartphone met een door ons meegeleverde app.

Installatie
Certificering
Stap 5
Certificering

Als alles geïnstalleerd is op de computer, tablet, telefoon en u tevreden bent met de uitleg, dan zal de camerainstallatie monteur stickers plakken, het papierwerk en certificering in orde gaan maken en u vragen of alles naar wens is.

Certificering

HD Camerabewakingspakketten inclusief installatie

Alle HD camerabewakingspakketten zijn compleet en voorzien van HD dome camera(s), harddisk recorder, bekabeling en montage door onze eigen monteurs. Het HD camerabewakingspakket is het meest geschikt als u een kwalitatief hoogwaardige HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast of het monitoren van uw omgeving. Als u kiest voor een pakket met Full HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde aan beeld kwaliteit.

 

De keuze van het juiste pakket en de best passende beeldkwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en budget. Los van de beeldkwaliteit Full HD kan u bij ons ook kiezen voor de Full HD kwaliteit of zelfs Super HD.

 

De montage van het HD camerabewakingspakket zal door onze eigen monteurs gebeuren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een vakman met passie voor techniek! Een vakman die zoekt naar de beste kabelroute en de mooiste afwerking van het gehele bewakingscamerapakket.

 

Al onze HD camerabewakingspakketten zijn voorzien van software voor zowel de computer als ook voor de smartphone, en tablet. Wij zorgen vanzelfsprekende voor een goede en duidelijke uitleg, stickers, papierwerk en documentatie.

 

Wenst u meer uitleg over de mogelijkheden dan komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

22 jaar ervaring

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.