WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis met beveiligingscamera's HD video kwaliteit

Woonhuis beveiligd met 4 stuks HDW4100S poe beveiligingscamera’s welke aangesloten zijn op een NVR harddisk recorder welke volledig digitaal kan worden benaderd en beheerd. Ideaal als u altijd en overal bij uw camera’s zou willen, en het beheer zelf wil voeren, koppelen aan een meldkamer is zeker ook een mogelijkheid hierdoor.

 

Dahua is een van de betere merken welke op dit moment verkrijgbaar is, zelf zijn we al jaren importeur van het trotse merk Dahua welke wij ook als grote voorkeur geven vanwege de grote betrouwbaarheid in de kwaliteit.

 

Met HD bewakingscamera’s is het mogelijk personen en of auto’s of zelfs kentekens te herkennen en opnemen. U kan deze snel terug zien via b.v. uw smartphone, of tablet of met de door ons gratis mee geleverde software op de computer.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant