WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Uw woning beveiligen met camera’s: de regels

Als er in uw huis een beveiligingscamera is, zal een inbreker er minder snel proberen binnen te dringen. En anders heeft u de beelden voor de politie. Maar zitten er regels aan het gebruik van beveiligingscamera’s?

Camerainstallatie.nl

Inbrekers houden niet van camera’s

Een beveiligingscamera helpt om inbrekers buiten de deur te houden. Ten eerste werkt het als afschrikmiddel. Inbrekers gaan dan liever op zoek naar een ander huis zonder cameratoezicht. Wordt er toch ingebroken? Dan heeft u waardevol bewijsmateriaal voor de politie.

U mag uw huis beveiligen met een camera

Als u uw huis beveiligt met een camera, moet u zich wel aan een aantal regels houden. U mag namelijk niet zomaar opnames van anderen maken.

Regel 1: richt de camera alleen op uw eigendom

Zorg dat de camera niet gericht is op de openbare weg. Ook de tuin of het huis van de buren is voor u verboden terrein. Of het wandelpad dat grenst aan uw tuin. U mag alleen uw eigen woongedeelte filmen. Bijvoorbeeld uw huis, tuin, oprit of uw auto.

Regel 2: laat zien dat er cameratoezicht is

Mensen die bij uw huis komen, moeten weten dat zij worden opgenomen. Plaats daarom een bordje of een sticker bij uw huis waarop staat dat er cameratoezicht is.

Bewijs voor politie

Is er bij u ingebroken? En heeft u beeldopnamen van de inbraak? Dan kan de politie deze beelden gebruiken om de inbrekers op te sporen. Ook kan de politie dit als bewijsmateriaal gebruiken. Er zijn ook andere manieren om inbrekers buiten de deur te houden.
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
 Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

 Tevreden klant