WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera beelden om autos en kentekens te filmen

Slagbomen, auto’s, kentekens, de beveiliging heeft behoefte aan bewijsmateriaal en dat is nu net wat een beveiligingscamera u kan geven. HD camerabeveiliging is de oplossing voor echt te gebruiken bewijslast, ultra scherpe beelden en zowel dag als nacht een goed zicht op het gehele terrein. De juiste camera op de juiste positie , wij van CameraInstallatie.nl weten u te adviseren en een compleet project af te leveren bij uw VVE gebouw, terrein, landgoed, camping, bedrijf, loods, pand, winkel of een woonhuis. Er is voor iedere situatie, en budget een passende beveiligingscamera die past bij uw wensen !

 

– Draadloze beveiligingscamera IP
– Bestuurbare dome camera IP
– Vaste IPcamera
– Bewakingscamera in een paal met zon energie
– Beveiligingscamera op accu

 

De mogelijkheden zijn er ! en wij weten deze als geen ander toe te passen ! Meer weten over de betere beveiligingscamera’s en of zelf calculeren wat een echt goed camera systeem zou gaan kosten als wij dit bij u komen installeren? kijk op www.CameraInstallatie.nl/beveiliging voor een duidelijke uitleg en rekensom voor de daadwerkelijke echte kosten van goede camerabeveiliging systemen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant