WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Raabkarcher meerde locaties camerabewaking

Het plaatsen van meerdere camera’s verdeeld over 5 vestigingen.

 

Plaatsing: DEC 2010

 

Het beveiligen van de winkel, de loods, en toegangs deuren.

 

Doormiddel van camera zowel op afstand, via de meldkamer, alsmede lokaal de beelden kunnen bekijken. Via ons HIGHTECH camerasysteem kan Raabkarcher nu alles in de gaten houden.

 

De DVR Recorders waar de beelden op worden opgeslagen zijn beschermd met wachtwoorden, zo kunnen de juiste personen inloggen en de beelden bekijken mocht dit nodig zijn. Het gehele systeem is simpel met een muis te beheren en te besturen, geen lastige knoppen en of toesten.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant