WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Parkeergarage Duitsland (Bewaking / Beveiliging)

Parkeergarage voorzien van beveiliging

 

Het zoeken naar een juiste partner voor het bewaken van uw eigendommen is een zoektocht naar vertrouwen. Wij merken dan ook een sterke toename in klanten vanuit Duitsland / België welke in Nederland een bedrijf zoeken.

 

Niet alleen de prijs zal hier een rol in spelen, maar ook het feit dat Nederlandse bedrijven naar wij horen zeggen beter te vertrouwen zouden zijn.

 

Het is dan ook goed te horen dat veel bedrijven uiteindelijk in hun offerte traject voor ons kiezen, de prijs zal hier een rol in spelen maar ook het persoonlijke en directe contract wat wij met de klant onderhouden.

Camerainstallatie.nl

Parkeren met camera’s een stukje veiligheid

 

Voor deze klant hebben wij in Duitsland een parkeer garage voorzien van 8 stuks vandaal bestendige dome cameras met duidelijk scherp beeld, zowel in het donker als overdag. De cameras bewaken alle in en uit gangen, betaal automaten en risico hoeken. Doordat we gebruik maken van breedzicht cameras kunnen we met minder cameras meer zien. Het geheel is aangesloten op een digitale recorder welke alle camera beelden opslaat en voor 4 weken kan opslaan, tevens is er een SNAPSHOT mogelijkheid om alle autos welke binnen komen, [ in + uit ] op de foto te zetten en in een database op te slaan. Ook is er een mogelijkheid te tellen hoeveel auto’s binnen zijn en hoeveel plaats er dus nog is en wat de bezetting is.

Ondergrondse beveiliging, met bewakingscamera’s

 

Parkeergarage beveiligen, een zaak die we serieus aanpakken betaalbaar en bewezen professioneel. Doelgericht en betaalbaar laat een van onze adviseurs u voorzien van een cameraplan een nette offerte en een nagenoeg onderhoudsvrij systeem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant