WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Netwerk Megapixel camera aanschaffen

Via het netwerk een camera bekijken of zelfs via het internet wie wil dat nu niet? Een TCP/IP netwerk zoals iedereen al reeds in huis heeft bied vele mogelijkheden zeker als het gaat om de beveiliging van het huis, woning of bedrijf.

 

Onze camera’s zijn niet alleen live te bekijken,. maar ook zijn de beelden terug te spelen een bericht ontvangen als er wat gebeurd? Of een mail met een foto/video bij beweging, zelfs een melding wie er voor de deur staat is een mogelijkheid.

 

Netwerk camera’s zijn er in vele soorten en maten, wij zoeken altijd een passende oplossing en geven een eerlijk advies. Wij werken voornamelijk met Dahua, Sony en Panasonic camera’s maar ook Pelco, Axis en Bosch zijn merken die we veel gebruiken i.c.m een NVR of server software voor particulieren thuis, op de zaak of voor grote bedrijven…  of het nu gaat om 1 of om 200 camera’s ons team van gedreven vak mensen helpt graag bij het project.

Camerainstallatie.nl

Wat is een Megapixel/HD  Netwerk camera? En wat kan het?


Doormiddel van HD-TV / megapixel-IPtechnologie kunnen netwerkcamera’s op een hogere resolutie video beelden dan analoge CCTV weergeven en opnemen .Dat wil zeggen de mogelijkheid om meer details te zien of hebben een bredere dekking – een belangrijke overweging in video surveillance toepassingen.

 

Met een HDTV of megapixel-netwerkcamera, is de resolutie ten minste drie keer beter dan een analoge CCTV-camera. Dat wil zeggen dat een netwerk IP camera zelfs kentekens kan lezen, opnemen, maar ook zeer duidelijk gezichten kan herkennen en opnemen…

 

Toepassingen van IP netwerk camera’s zijn eindeloos te bedenken. Maar LET OP! Niet iedere netwerk camera is de juiste, laat u goed adviseren. Bel ons gerust, mail ons, of kom langs in onze showroom.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant