WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Magazijn camerabewaking

Je goederen bewaken tegen ongewenste gasten, en altijd weten wat er aanwezig is. Via de door ons geleverde en geïnstalleerde camera’s op het bewaking systeem, is het vanaf nu mogelijk dit altijd in de gaten te kunnen houden.

 

Voor de klant zijn de camera’s in de kleur meegespoten in een bijpassende kleur, de camera’s vallen zo nog minder op. Het nieuwste model hoge kwaliteit harddisk recorder is hiervoor gebruikt, de klant heeft gebruik gemaakt van onze speciale aanbieding 999,- euro voor een compleet systeem, inclusief montage en installatie door onze monteurs.

 

Door hoge kwaliteit te leveren, snelle service en een zeer aantrekkelijke aanbieding is het voor de klant ook enorm leuk om een dergelijk product aan te schaffen. In onze Showroom in Almere hebben we een duidelijk beeld van de mogelijkheden gegeven waarna de klant een gemakkelijke keuze kon maken.

 

Wij houden ons aan de afspraak, een vaste lage prijs!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant