WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Locatie bewaking terrein en gebouwen camera beveiliging

Het bewaken van het gehele gebied, de opdracht is duidelijk echter de uitvoering is wel een uitdaging. Gezien de locatie waar de camera’s moeten hangen op 8M hoogte was en er geen schroef mogelijkheden aanwezig waren hebben we gebruik gemaakt van zelf gemaakte brackets door deze op locatie zelf te lassen.

 

Totaal zijn er 16 bewaking camera’s geplaatst welke de ingangen, uitgangen en parkeer gelegenheden dekken… het geheel is aangesloten op een 16 kanalen DVR recorder welke via de meldkamer, het internet, en diverse schermen. Natuurlijk zijn de beelden ook via de iPhone en iPad terug te kijken, ook kunnen de beelden digitaal worden terug gespoeld en opgeslagen worden.

 

Het project is deels met subsidie betaald. Het gehele project, inclusief de aanvraag, is door onze veiligheidsadviseurs in orde gemaakt.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant